twitter da soyunarak meşhur olmak

0 /
independence
o kadar basittir ki o kadar olur.

medyanin kiyisindan ko$esinden bir yerinden takilmi$sindir bir zamanlar, sonra resimler cektirirsin a$iri dekolte, hop sosyal medya seni konu$ur olur. yetmezse hamamda ciplak fotograf falan cektirirsin, sonun garantidir. azicik guzel ol kafi.

(bkz: hilal cebeci)
(bkz: esra ve ceyda ersoy)
c3h3nn3m
twitter ortamına talebi arttıran durumdur. bir cok insanda "bakayım bugün neresini acmı$" gibi dü$ünceler peydah olmu$ durumdadır.
independence
zeka? sifir.
kultur? allaha emanet.
karakter, ahlak vs.? pardon neyden bahsettin?
am got meme? ohoo, hepsi var cok $ukur.

formul bu $ekilde i$lemekte. bireyin sunabilecek extradan bir sermayesi yoksa elindekileri pazarlamaya ba$lar. $a$ilacak bir durum degil.
orqn
bir türlü başaramadığım durumdur. açıp göstermediğim yerim kalmadı, hala takipçi sayım iki elin parmaklarını geçmiyor. hayır o değil, kış da geldi. evde çırılçıplak dolaşmaktan üşütüp bir hastalık kapacağım, oh olacak!
eshkiya
erkekler bir kenara bayanlarında soyunanı takip etmeyip hergün eleştirdikleri yer.
- çok salaksın cehennemde yanacaksın bu nasıl foto.
- neden takip ediyorsun?
elma sekeriiii
ruhun orospuluğudur. vücudu gösterip kendini bir mal gibi sergilemek, ilgi çekmek, şehvet duyulan kişi olmak bu durumun öne çıkan karakteristikleridir.
trouble
erkeklerin bu ve benzer platformlarda eleştirdikleri , eleştirirken namus timsali oldukları , eleştiren hemcinsimin bunları ucuz bulduklarını ısrarla ifade ederek kendilerine cool bir hava yarattıkları ancak twitterda soyunan hatun güzel yada çirkin olsun binlerce iltifatı sırf bir açık resim yayınlasın yada bir fantazi yazsın diye ağızlarının suları akarak bekledikleri hatun grubunun doğal olarak takipçilerinin artması durumu.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol