24 şehit verilen gün eğlenmeye giden insan

independence
oncelikle benim tarafimdan kinanan bir insan değildir bu, zira her ne kadar gonul oyle olmasini arzu etse bile, herkesin ayni konudaki hassasiyeti ayni olmayabilir.

ancak bu durumu hazmedemeyen insanlarin da varligi az sayida degildir eminim ki. misal biz bu ak$am greyfurt ile bulu$mamizi sirf bu sebepten oturu erteledik. 24 $ehit verdigimiz saatten henuz 24 saat gecmeden boyle bir eglenme amacli bulu$ma ikimize de ho$ gozukmedi.

dun gece ayni du$unceye sahip eglence mekanlari da kapilarina turk bayragi asarak mekanlarini kapatmi$lar. hepsi olmasa bile bir cok mekanin kapilari dun gece kapaliydi, misal reina.

kalabalik konu$tum farkindayim, daha da kalabalik konu$abilirdim ama cok gerekli gelmedi $imdilik. reina haberi ile ba$ba$a birakayim sizleri;

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/19036627.asp
benduruyorumsebagitti
akan kanı durdurması gereken sözde yetkililere yöneltilmesi gereken tepkiyi çeken vatandaş grubu.

ne bu işin sorumlusudur bunlar ve ne de bu gidişi durduracak kitledir.

ben yapmam, sen yapmazsın; yapana kem gözle bakmak da kimsenin haddi değildir.
epikuros
haberde geçen, içeri alınmayanlardan birinin söylediği "hayat devam ediyor ama" sözüne karşı verilen bir okuyucu cevabı herşeyi özetliyor.

- senin hyatin devam etsin diye o gencleri kaybetdik
orqn
belki de olaylardan haberi yoktur. ya da fark edememiştir neler olup bittiği, ya da alışmıştır belki bu haberlere artık. şey gibi bu; hani türkiye’ de 4.1 büyüklüğünde bir deprem olduğunda hayat dururken, japonya’ da 6.5 lerden sonra bile hiçbir şey olmamış gibi insanlar hayatlarına devam ediyorlarya, onun gibi. bir şeyi çok sık yaşadığın zaman alışıyorsun, duyarlılığını yitiriyorsun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol