iphone 4s

0 /
lost kidy
hala bu ürüne iphone 5 diyenler olması bünyede sarsıntı yaratır. işletim istemi olarak ios5 geldi yenilik olarak diye ne kadar anlatılsa da anlamayan anlamaz.
optikkagittakiasikki
geçtiğimiz hafta beyazına 1500 tl civarı bir meblağ karşılığında sahip olduğum cihaz. şimdilik siri ile güzel muhabbetlerimiz oluyor. ama yakın zamanda beni daha net anlayacağını düşünüyorum zira kendisi türkçe uygulamalara henüz hakim değil. kamerası harikulade. türkiyedeki fiyatları biraz uçmuş. bir tanıdık bulup getirtmenizde fayda var. pasaporta işletme olayını da hallettiniz mi sizden iyisi yoktur. almak isteyenlere şiddetle önerilir.
trouble
ios5 yazılımının katili diyebileceğimiz telefon modeli.
yazılım telefonun alelacele piyasaya sürülmesi sebebiyle telefona uygun değil.
fixlemelerle giderilmeye çalışılmış ancak yeni yazılım 5 şubat 2010 de lanse edilecek.
telefon baştan aşağı fiyasko.iphone 4 ün bağlı bulunduğu iletişim kaynaklarıyla
başarılı bir iletişim kurulamamakta.
firma samsungla girdiği marka ve patent savaşı sebebiyle yazılımın üzerine eğilemiyor zira isviçre patent ensititüsü yazılım geliştirmeye şuan izin vermiyor.
alanlara geçmiş , alacaklara uyarı olsun.
goetica
iphone 4 ile aralarında bariz bir hız farkı var. menü geçişleri daha hızlı. cihaz donmuyor. bir de klavye değişiklik gösteriyor. türkçe klavye desteği var. bu iyi mi kötü mü bilmiyorum. türkçe karakterler de eklendiği için klavyesi biraz daha dar.
independence
cikali 3 sene olmus, o donem almisim ama hemen hic kullanmamisim, uc gun once galaxy s3 umu caldirinca kullanmaya basladigim telefon. valla gayet hizli, gayet islevsel. caktim uzerine bir de ios 7.1.1’i, cillop gibi oldu yemin ederim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol