başörtü ile stada giren erkek fenerbahçe taraftarı

independence
20 eylül 2011 fenerbahçe manisaspor maçında gorduk biz kendisini. seyircisiz mac yasaginin sadece kadinlar ve cocuklarin stada girebilmesi $eklinde duzenlenmesinin ardindan, stada ba$ortu takan bir erkegin girmesi ile meydana gelen olay. esasen yaki$mi$ ba$ortu ama rengi uyumsuz olmu$. daha dikkatli olmali ba$ortu seciminde.

http://www.resimyukleyin.net/images/73647629013233834981.jpg
balon joje
50li yaslarda, tombul, asabi, biyikli bir hanim teyze olmasi ihtimalini nedense yok saydigimiz sahis.

o degil de, hanim teyzeye ayip oldu yav, butun internet alemine "erkek bu" diye yayin yaptilar..
epikuros
adam değilmiş o taraftar. kadınmış. sema hanım’mış adı. sokağa çıkamaz olmuş. kocasıyla kavga etmiş. kocası "yıllarca seni kadın bilip ilişkiye girdim, şimdi eş dost oğlancı diye selam vermiyo bana" deyip üstüne yürümüş kadının.

http://spor.mynet.com/haber/fbli-kadin-taraftar-dava-acacak/40874
balon joje
bu sahis, aslinda er kisi oldugu zannedilen ve ancak disi oldugunun gun yuzune cikmasiyla bedbaht olan insandir. ve bu sebepten oturu bu pek muhterem hanimefendinin yatak odasi hayatina zarar verilmistir, filhakika bayana yazik edilmistir. ve ne var ki bununla beraber bu balon joje kulunuzun mutemadiyen yanilmayan icsezisinin bir ornegi daha gerceklesmistir, zira #1025505 numarali telgrafimda zaten bu teessirli olayi onceden sezinlemistim.

(bkz: silinen entrynin yerine arapcasini girmek)
elma sekeriiii
olay boka sarmıştır.

kadıköy’de yaşayan taraftar sema hanım’ın avukatı rüştü döğenci, müvekillinin bu haberlerle manevi olarak çöküntü yaşadığını söylüyor. avukat döğenci, "söz konusu haberle müvekkilimin fotoğrafı izinsiz olarak yayınlanmış, sosyal paylaşım sitelerinde harakete uğraşmıştır. yaşananlar kendisini üzmüş, sokağa çıkamaz hale gelmiştir. maddi ve manevi tazminat davası açacağız. söz konusu yayınların kaldırılması için suç duyurusunda bulunacağız" dedi.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol