sigaralar için kara paket uygulaması

independence
oh oh oh, bu da geliyor ba$imiza hadi hayirlisi.

bir sure sonra turkiye’de "oradan bir marlboro verir misiniz?" diyemeyeceksiniz, atiyorum devlet marlboro icin "2" numarayi belirleyecek, sen gidip tekel bayiinde "bana bir paket 2 numara verir misiniz lutfen?" diyeceksin. gerci belki paket kelimesine de yasak getirilir, cok emin degilim. bu arada sigara paketleri de ismi uzerinde zaten simsiyah paketlere donu$ecek. uygulama ilk olarak avustralya’da uygulanmi$, turkiye de bu konuda ikinci olmak icin kollari sivami$.

sigaradan olmemem icin bu kadar caba sarfeden hukumet, ayni hassasiyeti dogya da gosterse ke$ke, her gun ölüm haberleri almasak falan. negzel olurmu$.

http://www.haberturk.com/saglik/haber/666938-sigarada-kara-paket-alarmi
epikuros
çok yerinde bulunmuş bir uygulamadır. işte sosyal devlet budur. tüm sigaralar aynı renkte olacak, marlboro içenin prestige içene bir üstünlüğü, lark içenin parliement içene karşı bir ezikliği olmayacak. ayrıca, beşiktaş taraftarı olduğumdan ve siyah en sevdiğim renk olduğundan her kıyafete gidebilecek mükemmel bir renk seçimi yapmışlar. - dünyanın en yüzeysel adamı
independence
enfes bir uygulama olmus. bundan sonra guvenlik uygulamalarinda uzerinde uyusturucu ile yakalanmak istemeyen sigara paketinin icine zula edebilir uzerindekileri mis gibi.

hmm, du$undum de, lan sanki $effafti eskiden bu paketler, vay arkada$. ne dedigimi ben de bilmez oldum iyi mi.
theborek
numaralar sürekli karışacak, hatalı ambalajlamalar olacak, ya satıcı ya alıcı mutlaka kazık yiyecek ve toplum sigaradan soğuyacak.

yani aslında uygulama yine bizi düşünüyor memnuniyetsizler, valla yaranılmıyor size.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol