behzat ç. seni kalbime gömdüm

0 /
rumuz pilis tiray egen
en az 750 bin kişinin izleyeceğini umduğum film. aha buraya yazıyorum bu entry tarihe noot olarak düşülsün. 750 bin en az rakam, aslında 1,5 2 milyon yapabilir gişe de ama ben en kötüsünü söyledim. aşşağı sayıda bir gişe yaparsa sözlüğü bırakıyorum.
independence
cansu dere ve tardu flordun’un bile kalitesizle$tirmeye yetmeyecegi film olacagini umid ediyorum. umid ediyorum tamam da "seni kalbime gömdüm" nedir lan, ba$ka bir isim mi bulamadiniz a.k.

sizofrenhukukcu
behzat ç. nin sinema filminin adıymış. bu ne lan dedim ilk duyduğumda bu ne lan. tsm tadında bir isim seçmişler. ama önemli olan içeriği diyor ve vizyona gireceği tarihi bekliyoruz.
mancin
bilmeyen birine behzat ç. adlı şarkıcının yeni arabesk kasedi diye yutturabilirsiniz. dizide bolca yer alan arabesk ögelerin filmin isminde tezahür etmiş hali gibi gözüküyor. dizinin gerçek hayatla temas etmesini sağlayan diğer etkenler gibi bilinçli bir seçim olabilir. merakla beklenmektedir...
orqn
#1027553

çok kötü bir fragmana sahiptir.

diziyi takip etmeyen biri olarak bir gıdım bile merak, heyecan uyanmadı içimde. umarım film de bu kadar kötü olmaz.
independence
dun vizyona girdi. millet deli gibi vizyona girmesini bekler, ben vizyona girsin millet izlesin de yorumlar yapsin, ben de onlari okuyayim diye beklerim.

nitekim bekledim ve okudum. gordugum kadari ile begenmeyen bir allahin kulu bile olmami$ $imdilik. kesin gitmek lazim anla$ilan.
mmkurabiye
filmi izledikten sonra, dizideki karakterlerin daha renkli olduğuna kanaat getirdiğim bir ekip ile çekilmiş. ancak güzel, keyifli, özellikle de artık başlasın, başlasın şeklinde feryat figan ederken iyi geldi diyebilirim. ancak soundtrack leri aynı, kurgu haliyle aynı bu sebeple bağımsız bir sinema filmi değil de dizinin devamı gibi bir hava ile başladı, bittiğinde de bu durum çok değişmedi. küfür olayına gelecek olursak açıkçası acayip yıkıcı beklentilerim vardı fakat o denli bir küfür olayı yok, hatta bazı yerlerde kasıp küfür etmişler gibi de geldi aslında.
onun dışında, cansu dere? bilemiyorum. fena gitmemiş. tardu floydun red kit karakteri ile iyiydi, oturmuştu diyebilirim.
son olarak, dizi yine de başlasın, çünkü dizideki harman daha lezzetli. sadece olaylar değil de günlük hayattan da detaylar görmek durumu daha naturel kılıyor kanımca.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol