başbakan gelince ayağa kalkmayan general

independence
recep tayyip erdoğan’in cok zoruna gitmi$ olacak ki konu$malarinda hep bu generalden bahsediyor.

kendisi canakkale $ehitlerini anma gununde canakkale’ye gitmi$, kendisi alana girince bir korgeneral ayaga kalkmami$, konu$masini yapinca da alki$lamami$, sayin ba$bakan da bu duruma cok icerlemi$.

bahsettigi korgeneral engin alan isimli pa$aymi$ aslinda ve ba$bakan konu$masinda "o korgeneral ayaga kalkmadi ve gidecegi yeri buldu" $eklinde de aciklama yapti.

ayni korgeneral mhp’nin 1. bolge 1 siradan milletvekili adayidir ayni zamanda. ba$bakanin "o korgeneral gidecegi yeri buldu" dedigi de engin alan’in ergenekon sebebi ile silivriye alinmasidir.
hikmet
aman başbakanı görünce ayağa kalkın. yoksa bedelini fena ödetir.
silivri de bulursunuz kendinizi..
alenen itiraf etti adam yahu...
tasarimharikasi
şimdi burada "sonuçta ülkenin başbakanı kalkması lazımdı" teranesi dönebilir, dönmeden yersiz bulduğumu belirtmek isterim. ülkenin üst düzey tüm generallerini hapislere tıktıran biri karşısında tavır alabilecek kadar yüce gönüllü bu komutanı ben ayakta alkışlıyorum.

askeri darbeden ve muhtıradan medet uman asker mi yoksa tayyip mi? hah işte bu noktada cevabı verdiysen sevgili bilgiç komutanın ayağa kalkmamasını saygısızlık olarak değerlendirmemen lazım. zira saygısızlık kabul görebilir bi yerde ama hokkabazlığın tedavisi yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol