efes alkolsüz le sarhoş olan mal

independence
uzgunum ama bunu anlatmaliyim.

pipi$ik’tir bu $ahis efendim.

gecenlerde aradi "indy gel de icelim" dedi. geleyim ihtiyar dedim atladim son model arabama ama gitmeden once icki almak icin marketin onunde durdum. evet tekelden degil marketten alicam, zira efes alkolsuz alip goturucem pipi$ik’e, aklimca makara konusu olacak bu i$ o gece. neyse vardim evlerine caldim kapiyi girdim iceri. baktim sofra hazir, i$te 4 tane zeytin, 3 dilim bayat ekmek, 1 sise ce$me suyu falan, anlayacagin pipi$ik hicbir masraftan kacinmami$.

koydum biralari ortaya, adam bir saldirdi arkada$ yuh dedim. lan dur kitliktan mi ciktin demeye kalmadan 3. $i$eyi acti bu. ama bi salak salak davraniyo, boyle dili peltekle$io falan. aha dedim sictik, bu mal biralarin alkolsuz oldugunu anlamadi psikolojikman sarho$ oldu a.k.

neyse arkada$im, adam 5. $i$enin sonunda "of ya, feci kafa yapti a.k. iyi mi" diyip soyunmaya ba$lamasin mi? olay yerini ivedilikle terkettim ama ertesi gun arayip durum boyle boyle dedim. once inanmadi ama $i$eleri okuyunca kendi kendine gulup kendi kendini parmaklami$, oyle anlatti bana. $i$eleri de depozito icin saklami$ gerizekali. fakirlik i$te.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol