inci sözlük ün adnan oktar dan özür dilemesi

independence
ozur metni aynen $u $ekilde;


sayın adnan oktar’dan özür diliyoruz

inci sözlük platformu altında, sayın adnan oktar hakkında, maalesef bazı üyelerimiz tarafından hukuk ve insaf ölçüleriyle bağdaşmayacak derecede gerçekdışı sözler sarf edilmiş, hakaretamiz yazılar yazılmıştır.
bu hukuk dışı yazıların tamamı inci sözlük sitesinden silinmiş, bunları yazanların tespit edilecekleri bilgiler de adli mercilere intikal ettirilmiştir. bundan sonra da böyle yazılar yazanlar için aynı işlem hemen gerçekleştirilecektir.

inci sözlük sitesinde sayın adnan oktar’ın kişilik haklarını hedef alan bu yazıların yayınlanmış olmasından dolayı sayın adnan oktar’dan tekrar tekrar özür diliyoruz.

kendisi ateist-materyalist-darwinist felsefenin dünya çapında bilimsel alanda ortadan kalkmasını sağlamış, allah’ın varlığını ve birliğini en etkili yollarla anlatarak dünya çapında büyük beğeni kazanmış dünyaca ünlü bir yazardır. türk islam birliği’nin oluşmasında, dünyaya sevgi ve barışın hâkim olmasında en etkin ve başarılı mücadeleyi de yine sayın adnan oktar vermektedir.

özür yayınlama vesilesiyle de olsa, sayın adnan oktar’ı tüm bu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, kendisine çok teşekkür ediyoruz.

saygılarımızla



$imdi ne demeli bilemedim. adnan oktar muhtemelen bugune kadar en cok bilgi sozluk aleyhine dava acmi$tir, hatirliadigim 3 adet. gerci hicbirinde mahkemeye gitmeme bile gerek kalmaksizin durum cozulmu$tu ama kimseden ozur dilenmedi, kimseye boyun bukulmedi.

e hani nerde kaldi inci sozluk’un anar$izmi, asiligi, mangallarda kul birakmayi$i? biraz di$li birisini gorduler mi vira bismillah yelkenler suya. liseli zihniyeti ile site yonetmeye cali$ip sinifin ko$esinde tek ayak uzerinde cezalandirilmak endi$esi ya$ayan cocuklarin bu hareketleri cok $a$irtici degil ama kendileri ile bu kadar celi$ebilmeleri biraz da olsa $a$kinlik yaratiyor tabi bunyede. bugun adnan oktar’dan ozur dilerler, yarin fethullah gulen, ertesi gun ba$bakan, bu boyle gider.

tek soyleyecegim;

olm korkmayin lan?
sizofrenhukukcu
ifade özgürlüklerine kendileri otomatik olarak sınır getirmişler. bunda bi beis yoktur. ama sözlük içerisinde böyle şeyler yapılmasını takdir etmem ben. bu sözlükte de tabular olmamalıdır. fethullah gülen,atatürk,sarkozy,tayyip,sümeyye(seni atlayamazdım amk;. saygılarla).

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol