korsan film izleyen cumhurbaşkanı

independence
bizim cumhurba$kanimizdir.

twitter’da ki yazisi tamamen $u $ekilde, virgulune dokunmaksizin;

cbabdullahgul abdullah gül
geçen gün eşimle beraber evde the king’s speech filmini izledik. gerçekten çok güzel bir film.

the king’s speech’in vizyona girecegi tarih 19 $ubat 2011, henuz hicbir ulkede vizyona girmedi. vizyona girmeyen filmin dvd’sinin olmasi cok olasilik dahilinde degil.

peki nedir?

sayin cumhurba$kanimiz korsan film izlemektedir e$i ile birlikte. izlesin tabi, beni geren bu degil, beni geren bu tur siteler birer iki$er kapatilirken ulkenin cumhurba$kaninin bu sitelerden film indirip izliyor olu$u. yaki$mami$.
tasarimharikasi
bu haberi yanılmıyosam ilk ömür gedik verdi twitterda. sonra "çok beğendiği için tmcnin yetkilisinden istetti" diye çark etti. bütün bu haberlere itimat etmediğimi söylemeliyim. ortada çok büyük iki sıkıntı var çünkü.

korsan dediğimiz olay sistemsel bir sorundur, yani androidin biri tarafından filmler alınmaz pazarlanmaz, satılmaz. basbaya film şirketlerinin ve yayınevlerinin içinde olduğu bir çarktır bu. çünkü gelir dağılımının sikkotorik ölçülerde gittiği ülkemde korsan elbette birilerinin nemalanma mekanizmasıdır.

ikinci sıkıntı güya halkın seçtiği ve halkı temsil eden cumhurbaşkanının yabancı filmlerin türkiye sorumlularından "rica" etmesi filmin kopyasını. ne ayıp lan. sen cumhurbaşkanısın. bu titri böyle sikko işler için kullanmak adına mı cumhur oldun. nefsin mi çekti ne oldu? anlayamıyorum, daha düne kadar rahle-i tedrisatından geçtiği şeyhlerinin, hocalarının öğütlerinden başka gözü hiçbirşey görmeyen adamlar birden lynch, tarantinovari havalara girip film araştırmaya; bulamadılarsa korsanını/kopyasını izleyerek bize bir ayna tutmakta.

valla şaştım kaldım. ayıp be!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol