iphone 5

0 /
independence
2011 de kullanicisiyla bulu$acakmi$ soylenenlere gore. en buyuk ozelligi de dahili projektor ta$imasiymi$. yani kullanicilar ister sunumlarini ister diger verilerini duvara falan yansitip oradan sergileyebileceklermi$.
independence
#1023115

eger linkteki tanitim gercekse(ki gercek olmasini umud ediyorum) sahip olmak icin omrumun 8 sene 4 ayini feda edebilecegim bir telefon olmu$. piyasa sati$ fiyati bir ev fiyatina denk gelecektir herhalde.
independence
#1023115

anladigim kadari ile alakali entryde gosterilen urun star wars filminden falan alinmi$. yani yok oyle i$ik huzmesi icerisindeki klavye falan. ben oyle duydum.
independence
bugun tanitimina kesin gozu ile bakiliyordu ancak kimi soylentiler var.

soylentilere gore bugun iphone 5 degil de cuzi bir fiyata satilacak olan iphone 4s tanitilacakmi$. iphone 5’in tanitimi icin apple biraz daha beklemeye karar vermi$. bunlar $imdilik soylenti, her $ey gunun ilerleyen saatlerinde belli olacak.
independence
bugune kadar bir suru iphone 5 oldugu iddia edilen dizayn gorduk ancak $u bamba$kaymi$;

http://webtv.hurriyet.com.tr/teknotv/33739/20768178/1/iphone-5-boyle-mi-olacak.aspx

eger boyle bir $ey olursa ve fiyati da uygun olursa iphone 5 in sati$ adeti 7 milyari bulur. 6 milyar dunyali 1 milyar uzayli alir bu telefondan.
independence
daha cihazin bitmi$ goruntusu ortaya cikmami$ken, tanitimi yapilmami$ken, çin’de kimi siteler iphone 5 icin on odemeler almaya ba$ladi. bir site 250$ on odeme isterken bir digeri 1100$ on odeme(belki de tum meblag bu) istiyor. parayi alan sirra kadem basacaktir o ayri tabi.
independence
yeniden "aha budur" diye bir model resmi cikartmi$lar onumuze. cikartan apple degil elbet, japonya merkezli bir internet sitesi;

http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=58764&rid=2&p=1
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol