dragons den türkiye

independence
dragons den’in türkiye ayagi. turk proje sahipleri turk jurisinden projeleri icin finansman destegi sagliyorlarmi$. bir de sitesi var ama $u anda acilmiyor, yine de bir gun acilir umudu ile;

http://www.ddturkiye.com/

edit: bloomberg ht’de yayinlaniyormu$.
epikuros
ilginç projeleriyle girişimcilerin katılıp projelerini tanıttığı ve projelerinin belirli hisselerini yatırımcılara pazarladıkları program.

bbc çıkışlı, zevkli bir yapım. türkiye ayağına bloomberg tv’de rastladım. bizim yatırımcılar hiç cesur değiller, konuya tamamen hakim değillerse beş kuruş yatırmaya çekiniyorlar. ölümüne pazarlık yapıyorlar ve oldukça da pintiler.

yatırım, atılım, fırsat, nasıl kolay köşe dönülüyor gibi konular hakkında basit bilgiler veriyor. girişimcinin yatırımcıyı kafaya alma biçimi, beş para etmez malı nası allayıp pullayıp kakaladığını veya çok iyi bir projenin sırf iyi pazarlanamadığı için elde kaldığı seyretme fırsatı verdiğinden rastlandığında kaçırılmayacak bir dizidir. insana "ben de yaparım lan ne var" gazı veriyor.
independence
bugun ilk defa haberdar oldugum icin biraz ara$tirmasina girdim, oncelikle turkiye ayaginin videosu youtube’da hak getire, gittim sizler icin el degmemi$ videolarda dailmotion’dan buldum getirdim, buyurun;

http://www.dailymotion.com/video/xf6454_bibardakmeyvecom-dragons-den-turkiy_shortfilms

ba$tan soyleyeyim, bana tirt bir program gibi geldi, oyle kafesten cikmalar, survivor minvalli ekran kaydirmalar, background muzigi falan. isinamadim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol