kürdistan özgürlük şahinleri

0 /
yeginoglu
kendilerinin demesine göre eylem türleri: sabotaj, suikast, sokak pususu.

yaptıkları kirli işlerin detayını yazıp bu sikik sürüsünün gönüllü pazarlamacısı olmak istemem. bu nedenle özet geçeyim.

bu namussuz yapılanma, çocuk ve ergenlerin kanı üzerine tesis edilmiş. düşünün ki; taksim’deki canlı bomba eyleminde geberen köpek, eylem listesinde yaşı en büyük olanı.

itin biri bi platformda şu bilgiyi geçmiş; filistin’deki sokak eylemcilerinin yaptığı mücadele neyse, teyrebazen’in yaptığı da o.

filistin’deki ergen, 61 yıl önce fiilen ve haksızca zaptedilen vatanı adına sokak eylemi yapıyor ve ayrıca bilen bilir ki o gençler, canlı bomba olmayacak kadar inançlı.

sorarlar:

siz ne için ve kim adına sokak eylemi yaptırıyorsunuz bayraksızlar?

bir taraftan, osmanlı’nın yıkılışından beri filistin’i kan ırmağına çevirenlere köpeklik edip, diğer taraftan kendi köpekliğini filistin’in onur mücadelesine benzetmeye çalışmak, ahmak sinsiliği değil de nedir?

ha bir de, bombacının ev kirasını, sırtındaki bombayı ve bombayı patlatacak aklı kim verdi? ne? israil mi? hayatta inanmam!..


independence
eger 19 mart 2016 istiklal caddesi patlamasıni da ustlenecek olurlarsa pkk'nin 30 senedir basaramadigini basarmis olacaklar.

pkk eylemlerini daha ziyade guneydogu ve dogu bolgelerinde gerceklestirirdi, dolayisi ile buyuk sehirler olaylara uzulur kinar ama pek de hissetmezlerdi. bu adamlar teroru bizzatihi buyuk sehirlerin merkezine tasidilar. insanlarin evden cikarken bir kere daha hatta uc kere daha dusunmelerine sebep oldular. buyuk sehir insanlarinin birbirlerini arayarak "ya bos ver bugun de cikma, ortalik karisik, evde kal" demelerine sebep oldular. amaclari mumkun olan en fazla kisiyi oldurerek insanlarda bir korku yaratmaksa bunda kesinlikle basarili oldular. durum oyle bir hal aldi ki, sirtinda okul cantasi tasiyan ogrenciden bile irkilir oldu insanlar.

yakindir cumhurbaskaninin yahut basbakanin "bicak kemige dayandi" aciklamasi yapmasi. malum bizde tepkiler ancak bicak kemige dayaninca verilir. bu bir turk ata sporudur.
nikisanders
büyük ihtimalle bugünkü olayı da üstlenecekler ve açıklamalarının devamında eylemlerinin şiddetlenerek devam edeceğini söyleyecekler.

şimdiye kadar dediklerini yaptılar. sadece bu bile, korkmamız için yeterli değil mi?
kafkef
ideolojileri 'kürt milliyetçiliği' olup, türk milliyetçilerine 'faşist' diyen 'örgüt' değil terör örgütü.
nevermore
28 nisan bursa'daki patlamayı üstlenen örgüt. patlamayi gerceklestirenin "asya glidağ" kod adlı ığdır doğumlu 24 yaşındaki eser çali olduğu belirtildi. teröristin hedefine ulaşamadan patlamanın yaşandığı iddia edildi.
simplist
pkk'nın gayrımeşru çocukları.
meşru çocuğu yok zaten pkk'nın ama bunlar en başıboşları.
annelerine yaranmak için pis işlerini üstleniyorlar.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol