orospu cocugu canım evladım

epikuros
bilgiç olmasını beklediğimiz yeni çömez. hoşgeldi.
çaktırmadan her entrynin sonunda küfredip peşinden tarih atıyor.
independence
dun kendisi bir ba$ka nickle yazar halindeyken ucurulmu$tu ve anladigim kadari ile benim ba$ligima yazdigi bir yazi sebebi ile ucuruldugunu du$unmu$, buyuk yanilgi. ba$ligimi acip okuma zahmetine katlansaydi cok daha beter yazilarin halen varliklarini surdurduklerini net $ekilde gorebilirdi. nihayetinde ham meyve yemedim ki midem agrisin ozdeyi$i ile kapatabilirim rahatlikla konuyu.

mesele daha once yazdiklari, sozluge uye olup 18 entry yazip yazdigi entrylerin pek cogunun sozlugu baltalamak adina yazilan entryler olmasiydi.

misal sozluk icin yapilan bir eklentiye "sacmalik" yazmak entry degildir, "sacmalik, cunku..." ile devam eden bir yazi entry kapsaminda degerlendirilir.

sozluge bana laf sokmak amaci ile uye oldugu a$ikar olan pek cok insan halen sozlukte hayatlarini yazar sifati ile devam ettirebilirken, kendisine has bir gicikligimiz yok, sozluk kurallari dahilinde diledigince laf sokabilir, begenmedigim yazilara eksi oyu vermek haricinde bir yaptirimimiz da olmaz.

ha bu demek degil ki "kurallar dahilinde sicip sivarim", yok oyle bir $ey, ek$i sozluk degil burasi. laf sokmanin da bir adabi vardiri adap sinirlarini a$tigi anda yapilabilecek bir ba$ka $ey kalmaz, yazarligi iptal edilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol