6 ay ölüp 6 ay sonra dirilen kurbağa

independence
ne salak bir ba$lik degil mi?

degil a.k.

boyle bir kurbaga varmi$ i$te, ben de yeni ogrendim hatta izledim, kafayi siyirdim.

bir ce$it kurbaga var ve ki$ aylarinda kendini öldürüyor. once ic organlari ve ardindan da tum bedeni once soguyor sonra buza donu$uyor ve 6 ay boyunca hicbir hayati fonksiyonu cali$miyor, kalbi atmiyor, kan dola$imi olmuyor, beyin desen amciklama ya$iyor muhtemelen. sonra ilkbahar geliyor ve bu agzina sictigimin hayvani gune$ i$inlari bedenini isitirken di$aridan degil de once iceriden erimeye ba$liyor. ic organlardaki buzlanma eridikten sonra kalbi atmaya ba$liyor ve ardindan beyin fonksiyonlari yerine geliyor, "n’oldu lan?" diyor kendi kendine ve ardindan da bedenindeki buzlar cozuluyor. kodugumun kurbagasi bu hali ile 6 ay ya$iyor ve sonra yine kendini öldürüyor ta ki bahara kadar. bunu her sene yineleyerek mal mal ya$iyor i$te.

kurbaganin sirri cozulebilirse insan evladinin ya$lanmasi ve olumu ile alakali pek cok sir aciga cikacakmi$. haberin detayi $oyle bir $ey;

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/8570/15470192/1/6-ay-olu-kaliyor-sonra-diriliyor.aspx
independence
allahin belasi bir kurbaga turudur. hayir madem vade dolmu$, madem azrail calmi$ kapiyi, ne diye piclik pe$indesin hala 6 ay ölüp sonra diriliyorsun.

bak soyleyeyim sana, bu kurbaganin cenaze namazi bile kilinmaz yemin ediyorum. namazi bile kabul olmaz lan, oyle pislik bir hayvan i$te.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol