2 yaşındaki çocuğa tecavüz etmek

independence
sadece bu degil, bunun yaninda tecavuz edilen cocugu bir de oldurup cukura atmi$lar.

olay amasya’da meydana geliyor.

evinin bahcesinde oynayan 2 ya$indaki minik cocugu kaciriyorlar, ardindan tecavuz edip evlerinin yakininda bir cukura atiyorlar.

nasil bir ulke olduk, nasil insanlar olduk, ya da bize bu toplumu olu$turanlara insan denilebilir mi bu dakikadan sonra, hepsi muallakta kalan sorular.

2 ya$inda minicik bir bedene tecavuz etmek, sonra onu alip su dolu bir cukura atmak..

hangi ananin babanin evladi, hangi kulturde yeti$mi$ bir insan evladi boyle bir $eyi yapabilir, sorarim size. cocuk lan, minicik bir cocuk, henuz ip atlama ya$ina bile gelmemi$, etraftaki $erefsizliklerden pisliklerden nasibini henuz almami$, akli hicbir $eye ermeyen minicik bir kiz cocugu. lan 2 ya$inda daha, 20 ya$inda olsaydi daha mi az tepkiyle kar$ilanmaliydi gibi salak sorulara maruz kalmaksizin yineliyorum, henuz 2 ya$inda bir cocuktan bahsediyoruz ya. tecavuz edilmi$ ve su dolu bir cukura atilmi$ 2 ya$indaki bir cocuk.

televizyonlarda sigarayi sansurleyen zihniyet alo?

sigara kotudur, oldurur evet, bize zaten ya$adigimiz surece bildigimiz $eyleri yeniden dikta etmekten vazgec. ac gozunu, toplum nereye kayiyor, insanlar nasil canavarla$iyor bunlara bir care bul, onlem al. 100 entryimin 40 inda belirttigim $eyi dinle, egitime onem ver agirlik ver. birak $imdi kürt açılımıni, acilima ihtiyaci yok zaten bizden olan insanlarin, sosyal kültüre egil, egitime egil, 2 ya$indaki minicik cocuklarin bile et parcasi olarak gorulmelerin engellemeye odaklan sen.

amina koyayim bu zihniyete sahip tum insan adi altinda ya$ayan ve yazik ki oksijen tuketen organizmalarin.

bu ilk degil, ayni derecede vahim olaylar da ya$andi bu ulkede;

(bkz: 17 aylık bebeğe tecavüz)

$u da haberin detayi;

http://haber.mynet.com/detay/yasam/2-yasindaki-cocuga-tecavuz-ettiler/521657
sipsi
bazı entryleri okumaya korkuyorum. başlığın birinci entrysi de bunlardan biri. mide bulanması desem değil, tiksinmek değil, kaldıramamaktan korkmak değil, kabullenememek belki. hastalık mı bu sapkınlık mı? ya da bu sapkınlık bir hastalık mı? ne yazsam saçma, bunun üzerine bir şey de yazılamaz aslında.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol