2 yaşındaki çocuğa tecavüz etmek

independence
sadece bu degil, bunun yaninda tecavuz edilen cocugu bir de oldurup cukura atmi$lar.

olay amasya’da meydana geliyor.

evinin bahcesinde oynayan 2 ya$indaki minik cocugu kaciriyorlar, ardindan tecavuz edip evlerinin yakininda bir cukura atiyorlar.

nasil bir ulke olduk, nasil insanlar olduk, ya da bize bu toplumu olu$turanlara insan denilebilir mi bu dakikadan sonra, hepsi muallakta kalan sorular.

2 ya$inda minicik bir bedene tecavuz etmek, sonra onu alip su dolu bir cukura atmak..

hangi ananin babanin evladi, hangi kulturde yeti$mi$ bir insan evladi boyle bir $eyi yapabilir, sorarim size. cocuk lan, minicik bir cocuk, henuz ip atlama ya$ina bile gelmemi$, etraftaki $erefsizliklerden pisliklerden nasibini henuz almami$, akli hicbir $eye ermeyen minicik bir kiz cocugu. lan 2 ya$inda daha, 20 ya$inda olsaydi daha mi az tepkiyle kar$ilanmaliydi gibi salak sorulara maruz kalmaksizin yineliyorum, henuz 2 ya$inda bir cocuktan bahsediyoruz ya. tecavuz edilmi$ ve su dolu bir cukura atilmi$ 2 ya$indaki bir cocuk.

televizyonlarda sigarayi sansurleyen zihniyet alo?

sigara kotudur, oldurur evet, bize zaten ya$adigimiz surece bildigimiz $eyleri yeniden dikta etmekten vazgec. ac gozunu, toplum nereye kayiyor, insanlar nasil canavarla$iyor bunlara bir care bul, onlem al. 100 entryimin 40 inda belirttigim $eyi dinle, egitime onem ver agirlik ver. birak $imdi kürt açılımıni, acilima ihtiyaci yok zaten bizden olan insanlarin, sosyal kültüre egil, egitime egil, 2 ya$indaki minicik cocuklarin bile et parcasi olarak gorulmelerin engellemeye odaklan sen.

amina koyayim bu zihniyete sahip tum insan adi altinda ya$ayan ve yazik ki oksijen tuketen organizmalarin.

bu ilk degil, ayni derecede vahim olaylar da ya$andi bu ulkede;

(bkz: 17 aylık bebeğe tecavüz)

$u da haberin detayi;

http://haber.mynet.com/detay/yasam/2-yasindaki-cocuga-tecavuz-ettiler/521657
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol