kılıçdaroğlu erdoğan buluşması

independence
meclis ba$kani bu ayin ba$larinda bir oneride bulundu;

"muhalefet liderleri ile ba$bakanin teroru goru$mesi son derece faydali olur."

cok hakli ve cok gecikmi$ bir oneri. muhalefet zaten du$uncelerini iktidara soylemek ve isminden de anla$ilacagi uzere kendilerine uygun olmayan, kendilerince dogru olmayan konulari ele$tirmek ve bunlara muhalefet etmek adina var. burada bir terslik yok, terslik $urada ba$liyor.

erdogan: en kisa surede davetimi yapacagim, bakalim kimler gelecek.

kilicdaroglu: ba$bakan davet etmez, ziyaret eder. daveti cumhurba$kani yapmalidir.

bahcel: cumhurba$kani davet etmedikce biz yokuz.

ulke terore bogulmu$, $ehit haberi almadigimiz gun yok denecek kadar az. ekonomi peri$an, i$sizlik had safhada ve daha milyon ayri sorun. hepsini bir kenara birakalim, teror var ba$imiza en ba$ noktada bela olan.

$imdi soruyorum size, muhalefet ile iktidar teror konusunda dahi bir araya gelemiyorlarsa, bir araya gelmek icin olu$an firsatlari yok davetti yok ziyaretti kaliplari icerisinde yok sayiyorlarsa, bu ulkenin muhalefetinden mi hayir gelir bizlere iktidarindan mi?

her gun doguda bir ya da bir kac askerimiz kahpe kur$unlara hedef oluyor, her gun bayraga sarili tabutlar izliyoruz tv ekranlarinda ve her gun kimi ailelerin ocaklarina kor ate$ler du$uyor asla sonmemecesine. bizi idare etmek adina o koltuklara oturttugumuz insanlar neredeler? ne demek bu davet edilecektim de ziyaret edilmesi lazimdi da bir suru fasa fiso? sen ba$bakansan teroru bitirebilmek adina herkesin fikrini dinleyeceksin ki bunun ba$inda da muhalefet partisi gelir. sen muhalefetsen teroru bitirebilmek adina ne biliyorsan ne du$unuyorsan bunu dile getirmen bunu payla$man gerekir ki payla$acagin ilk adres ba$bakan olmali.

benim onerim $u;

ba$bakan ile muhalefet partisi liderleri, eger cesaret edebiliyorlarsa dogunun en uc noktasindaki bir sinir karakolunda bu goru$meyi gercekle$tirsinler, olaylari yerinde muhakeme ederek o $ekilde konu$sunlar. ankarada klimali odalarda sikinizin keyfi son derece yerindeyken, sinir karakollarinda nobet tutan askerin nasil $ehit du$meyecegini, terorun nasil bitecegini du$unebilir misiniz siz? gidin sinir karakoluna ama kesinlikle "comelmeden", yapin goru$menizi ve meclise hayirli haberlerle donun. lan o zaman millet bile sizi adam beller de bir nebze olsun guven tazelenir.

adamlar davet ziyaret polemigine takilmi$ gidiyorlar ya, bu kadarina da pes.
independence
bulu$maya dair ba$bakan tarafindan davetler yapildi. davetlerde sp ve chp var, mhp kapilari direk olarak kapattigi icin kendisine davetiye yollanmadi, ayrica "terorden nemalananlarla goru$meyiz" ba$ligi altinda bdp’ye de davette bulunulmadi. kilicdaroglu cevabini pazartesi gunu verecekmi$. ayrica goru$me mecliste genel kurul salonunda gercekle$ecekmi$.
independence
bugun saat 11:00 itibari ile kilicdaroglu’nun meclisteki odasinda gercekle$en bulu$ma. ba$ konu teror olarak belirlenen bulu$ma soylenilenlere gore faydali gecmi$.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol