ali bulaç

isyankarmuhabir
kendisi yaptığı açıklamada orhan çeker gibi kadınların dekolte giymelerinin tecavüzü özendirebileceiğini söylemiş. tebrik ediyorum kendilerini öyle herşeyden tahrik oldukları için. bu nasıl bir libido dur merak ediyorum. neyle besleniyorlar, ne yiyip ne içiyorlar, bu neyin kafası.
fatih altaylı ne güzel yazmış, 13 yaşında bir kıza dedesi yaşında adamlar aylarca tecavüz etmişerdi o kızın nesi tahrik etti acaba, şeker yalaması mı?. ee hadı bunada cevap verdiniz birde 18 aylık bebe vardı tecavüz edilen onun nesi tahrik etti, aglamasımı?
nasıl bir bünyenin aklı fikri sadece bacak arasında olur bunu hiç anlayamadım. hayır sadece kendi bacak aralarında olsa onuda kabul edebilirim, bırakın bizim bacak aramızı, bizim cinselliğimizi. sizinle veya sizin eşiniz dostunuzla yatmadığımız sürece size ne benim kimle yatıp kalktığımdan, ne giydiğimden. bak çok sinirlendim sözlük.
tasarimharikasi
nuray mert bugünkü yazısında hakiki bir fıtrat ve ilim dersi vermiştir bu arkadaşa. akılları fikirleri uçkur dalgasında olduğundan anlayabilirler mi yazının mantığını şüphelerim var tabi. ama olsun yine de çok iyi bir açıklama olmuştur kendisi için.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol