31 mayıs 2010 iskenderun da roketli saldırı

independence
bugun iskenderun’da bulunan askeri bir birlige teroristlerce yapilan roketli saldiri. 4 $ehit 11 yarali varmi$ birlikte. saldiri saat 00:30 civarinda gercekle$mi$.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/519168-roketatarli-saldiri-iki-sehit
elma sekeriiii
hastaneye kaldırıldıklarında, öldürülen askerlerin hepsinin sırtlarından vurulduğu görülmü$tür.

yani habersizken..


sizi toprak bile kabul etmeyecek, allahsız fa$istler...
sipsi
bülent arınç’ın basın toplantısında yaptığı açıklamaya göre şehit asker sayısı 7 olmuştur. 3 askerimizin de durumu ağırdır. israil saldırısının gölgesinde kalmasın dedim de...
sipsi
’oğlum bu vatana helal olsun’ diyen babanın acısını bilmek, anlamak, tahmin etmek bile mümkün değil. 20’li yaşlarında 7 genci vatan topraklarına yatırıyoruz yine. yarın törenlerden dolayı bir gün daha ülke gündemini meşgul eder, sonra sen de unutursun ben de unuturum, yeni bir haber gelene kadar. oturduğum yerden ahkam keserim ben popomu kaldırmadan müzik dinlerken bir yandan, sen de okursan yazdıklarımı ’yazık’ der geçersin. yazık gerçekten, yazık, çok yazık...
phantom lord
bugün israil’in saldırdıığı gemide ölen salakların haberleri yüzünden, bunlar karambolde kaynayıp gitmiştir. siktir et gerekli insan değildi zaten bu 7 kişi, açalım biz arap özentisi sakillere bakalım, ağlayalım.
independence
gök rüzgarları operasyonu ile ayni tarihte ve pe$pe$e meydana gelmesi, iki olay arasinda ciddi baglantilar olduguna dair $uphelere yol acmi$ durumda. kimilerine gore bu iki olay kesinlikle birbiri ile baglantili, zira iskenderun gazze’ye en yakin limanimiz. komplo teorisi midir yoksa gerceklik payi var midir, yakin zamanda cikacaktir ortaya.
independence
kimi haber bultenlerine gore 6, bulent arinc’a gore 7 $ehidimiz var ama $ehitlerimizin arkasindan yas tutabilecek firsat bile olmadi dun. $u olay daha onemliydi, bu olay daha onemsizdi diye ayrim yapilamaz, nihayetinde her iki olayda da hayatini kaybeden insanlar bizim insanlarimiz, ister uniformali ister sivi kiyafetli. bir olayda sivil insanlar koskoca bir devletin terorune kurban gittiler, bir olayda da teror orgutu oldugu dunya tarafindan da tescillenmi$ kan avcilarinin keskin di$lerine kurban giden askerlerimiz. dayanmiyor ki bu yurek artik, hangi birine uzulup hangi birine yas tutacaksin. kurt acilimi dedin, buyur kurtler acilimi verdiler eline al bununla oyna dediler(kastim terorist olanlara). adamlari sinir kapilarinda $olenlerle kar$iladin, sirf onlar icin seyyar mahkemeler kurdun ki yorulmasinlar $ehre gidene kadar diye, bak ne cok sevmi$ler seni ve ulkeni, sevgilerinden sigdiracak yer ariyorlar. ocalan’a oyle bir hurriyet verdin ki adam tek ki$ilik hucresinden orgut yonetir oldu. hangi memlekette vardir bu, tek ki$lik hucreden orgut yonetebilme ozgurlugu? bir terorist sana "31 mayisa kadar ne yapacagina karar ver yoksa kari$mam" diyebiliyor, demekle kalmiyor bo$ tehditler savurmadigini da kanitliyor, kimin sucu bu bil bakalim?

ba$bakan biliyor mu acaba, her $ehit olan askerimizin vucudundan akan kanlarin bir miktari da kendi ellerine bula$iyor. tarihe zaten hesap veremez de o agzindan du$urmedigi allah’a nasil hesabini verecek bu kanlarin ve hangi kabirde huzur icerisinde uyuyacak, ben asil ondayim.

edit: hukumet yanlisi olanlarin gozleri artik neyle kapanmi$sa gercekleri goremez olmu$lar. $ak hemen parmaklar berbat tu$una, cok $ukur o tu$u gorebiliyorlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol