31 mayıs 2010 iskenderun da roketli saldırı

independence
kimi haber bultenlerine gore 6, bulent arinc’a gore 7 $ehidimiz var ama $ehitlerimizin arkasindan yas tutabilecek firsat bile olmadi dun. $u olay daha onemliydi, bu olay daha onemsizdi diye ayrim yapilamaz, nihayetinde her iki olayda da hayatini kaybeden insanlar bizim insanlarimiz, ister uniformali ister sivi kiyafetli. bir olayda sivil insanlar koskoca bir devletin terorune kurban gittiler, bir olayda da teror orgutu oldugu dunya tarafindan da tescillenmi$ kan avcilarinin keskin di$lerine kurban giden askerlerimiz. dayanmiyor ki bu yurek artik, hangi birine uzulup hangi birine yas tutacaksin. kurt acilimi dedin, buyur kurtler acilimi verdiler eline al bununla oyna dediler(kastim terorist olanlara). adamlari sinir kapilarinda $olenlerle kar$iladin, sirf onlar icin seyyar mahkemeler kurdun ki yorulmasinlar $ehre gidene kadar diye, bak ne cok sevmi$ler seni ve ulkeni, sevgilerinden sigdiracak yer ariyorlar. ocalan’a oyle bir hurriyet verdin ki adam tek ki$ilik hucresinden orgut yonetir oldu. hangi memlekette vardir bu, tek ki$lik hucreden orgut yonetebilme ozgurlugu? bir terorist sana "31 mayisa kadar ne yapacagina karar ver yoksa kari$mam" diyebiliyor, demekle kalmiyor bo$ tehditler savurmadigini da kanitliyor, kimin sucu bu bil bakalim?

ba$bakan biliyor mu acaba, her $ehit olan askerimizin vucudundan akan kanlarin bir miktari da kendi ellerine bula$iyor. tarihe zaten hesap veremez de o agzindan du$urmedigi allah’a nasil hesabini verecek bu kanlarin ve hangi kabirde huzur icerisinde uyuyacak, ben asil ondayim.

edit: hukumet yanlisi olanlarin gozleri artik neyle kapanmi$sa gercekleri goremez olmu$lar. $ak hemen parmaklar berbat tu$una, cok $ukur o tu$u gorebiliyorlar.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol