türk malı yayından kaldırılsın kampanyası

independence
turk televizyon izleyicisinin, daha fazla erman kuzu ve abiye kuzu taaruzuna mahkum edilmemesi ve turk genc nufusunun zihinsel anlamda daha fazla saldiriya ugramamasi adina ba$lattigim kampanya. turk insani bu kadar buyuk bir kalitesizligi hakettigini du$unmuyorum. birak turk insanini, dunyanin hangi meridyeninde ve paralelinde ya$arsa ya$asin, hic bir insan bu denli buyuk bir zulmu hakediyor olamaz. turk mali yayindan kaldirilsin, isterlerse bu dizinin yayinlanmasi gereken 2 saati bo$ gecsinler, kapkara bir ekrana bo$ bo$ bakmaya raziyim. bak yayindan kaldirilsin, o siyah ekran zamanlarda da kesinlikle kanal degi$tirmeyecegime soz veriyorum.
epikuros
kesinlikle destekleyeceğim kampanyadır. nereye imza atıyoruz. binnur kaya ve şafak sezer hatrına ne kadar izlemeye çalıştıysam da, sonuç mide bulantısı. bu kadar iğrenç ötesi bir senaryo olur mu? tayfun güneyer’den zaten adam gibi bir şey beklemek hata.

benim anlamadığım, yılların oyuncuları-komedyenleri şafak sezer ve binnur kaya da senaryo textlerini ellerine aldıklarında "tayfuncum iyi güzelde bizle daşşak mı geçiyon sen!! buna senaryo mu diyosun? biz şimdi bunları ezberleyip 70 milyonun karşısına geçip bunları mı söyleyeceğiz?!" demiyorlar mı? hadi senarist mal, sen de yıllardır bu işin içindesin. neyin komik neyin iğrenç olduğunu çözemiyor musun sen?

belki de senarist, bu tür tepkilere karşı "biraz daha sabredin, bak geniş aile için de öyle diyorlardı, bak bugün prime time adamlar" gibi savunmalar yapıyordur. ama, sana iki çift lafım var tayfun!! sesimi duyuyorsan kulak kabart!! bu işi bırak olm, git evinde otur, adam gibi dizileri, filmleri bi kere hatmet. ya da boşver sen filmle diziyle uğraşma daha. git bağ bahçe ek sığır yetiştir, enerjini doğaya ver. hem seyirciye hem oyuncuya zülmetme. yazık günah.

bu adamın projelerinde yer alan oyuncular! siz de az gözü açık olun lan. sen olsan güler misin lan o espri demeye dilimin varmadığı şeylere. saygınız yok mu izleyiciye, kendinize! para alacam diye rezil olmayın, gidin sanat için soyunun, arada yastıksız sevişin, boğazı kulaçla karşıya geçin ama bunu yapmayın. tamam dağılın.
independence
ben ki dizi manyagi bir insan evladiyim, ben ki yabanci dizilerin hemen hemen hepsini bir solukta izlerim, ben ki gunde en az 4/5 bolum dizi izlemeksizin uyumayan bir insanim ve ben ki sabah 06:30 lara kadar dizi izlerim, hayatimda ilk defa bir diziyi izlemeye ba$ladiktan 4 dakika sonra izlemekten vazgeciyorum.

ben ve benim gibileri dizilerden sogutmamak ve dizilere olan bagliliklarini gozden gecirmelerine sebep olmamak adina kesinlikle yayindan kaldirilmali. boylesine nefret bir $ey yok arkada$im yok.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol