ceviz yedi ve ben buna çok uzuldum

independence
tamam dunyanin en dangalak ba$ligi olabilir ama cumlenin sahibi kesinlikle ben degilim, benim misyonum ba$ligi acip tanimlamak. ha diyeceksin ki herhangi bir programda duydugun her cumleyi ba$lik mi yapacaksin?

ben de diyecegim ki "bundan gerizekalisini duy sen de ba$lik yap hepimiz eglenelim."

$imdi efendim, cumle yemekteyiz programinda gecmektedir. vatanda$in birisi ceviz yemedigini ve dolayisi ile cevizli hicbir $ey yiyemeyecegini beyan etmesine ragmen sofrada cevizli bir $eyler yemi$ ve daha onceki ev sahibi hanim da bu duruma cok uzulmu$.

+ ceviz yedi ve ben buna cok uzuldum.

tekrarlari izleyin, yemin ederim cumle harfi harfine bu $ekilde.

icine sictigimin dunyasinda ceviz yedi diye birisinin ardindan cok uzulmek kimi kurallara bagli olarak vuku bulabilir.

1- afrikdasindir, acsindir, sefil bir kabile icerisinde sike sike ya$amak zorundasindir ve kar$i daglardan birisi(sana nazaran daha varlikli birisi) duman i$aretleri ile ceviz yedigini senin gozune gozune sokmaktadir. sende ceviz olmadigi ve yiyemedigin icin uzulursun, tamam.

2- cok sevdigin bir insanin cevize kar$i olumcul bir alerjisi vardir ancak bu alerjisini unutup ceviz yemi$ ve siki tutmu$tur, buna cok uzulursun peki.

bak ba$ka bulamadim $imdi ama bu nedir ya. birisi ben cevizli bir $ey yemem demesine ragmen ceviz yedi diye "cok uzulmek" nedir hacim? elin oglu ya da karisi ceviz yemi$ de diger elin oglu ya da karisi buna iclenmi$ cok uzulmu$. ben bunu ba$lik yapmayayim da yargitayin yok’un kararini iptal etmesini mi ba$lik yapayim?

hmm..

lan aslinda evet, o daha onemli sanki. neyse ama bunda da mizah var, $ebeklik var, gerizekalilik var, bu da olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol