ceviz yedi ve ben buna çok uzuldum

independence
tamam dunyanin en dangalak ba$ligi olabilir ama cumlenin sahibi kesinlikle ben degilim, benim misyonum ba$ligi acip tanimlamak. ha diyeceksin ki herhangi bir programda duydugun her cumleyi ba$lik mi yapacaksin?

ben de diyecegim ki "bundan gerizekalisini duy sen de ba$lik yap hepimiz eglenelim."

$imdi efendim, cumle yemekteyiz programinda gecmektedir. vatanda$in birisi ceviz yemedigini ve dolayisi ile cevizli hicbir $ey yiyemeyecegini beyan etmesine ragmen sofrada cevizli bir $eyler yemi$ ve daha onceki ev sahibi hanim da bu duruma cok uzulmu$.

+ ceviz yedi ve ben buna cok uzuldum.

tekrarlari izleyin, yemin ederim cumle harfi harfine bu $ekilde.

icine sictigimin dunyasinda ceviz yedi diye birisinin ardindan cok uzulmek kimi kurallara bagli olarak vuku bulabilir.

1- afrikdasindir, acsindir, sefil bir kabile icerisinde sike sike ya$amak zorundasindir ve kar$i daglardan birisi(sana nazaran daha varlikli birisi) duman i$aretleri ile ceviz yedigini senin gozune gozune sokmaktadir. sende ceviz olmadigi ve yiyemedigin icin uzulursun, tamam.

2- cok sevdigin bir insanin cevize kar$i olumcul bir alerjisi vardir ancak bu alerjisini unutup ceviz yemi$ ve siki tutmu$tur, buna cok uzulursun peki.

bak ba$ka bulamadim $imdi ama bu nedir ya. birisi ben cevizli bir $ey yemem demesine ragmen ceviz yedi diye "cok uzulmek" nedir hacim? elin oglu ya da karisi ceviz yemi$ de diger elin oglu ya da karisi buna iclenmi$ cok uzulmu$. ben bunu ba$lik yapmayayim da yargitayin yok’un kararini iptal etmesini mi ba$lik yapayim?

hmm..

lan aslinda evet, o daha onemli sanki. neyse ama bunda da mizah var, $ebeklik var, gerizekalilik var, bu da olur.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol