asansörde sevişmek

atesvbarut
aslında önemli olan asansörün yerden ne kadar yüksek olduğu ve uygulamanın yapıldıgı saattir bana göre. 1 katta ve gece yarısı ise, 50. katta ve öglen vakti gibi bir heyecan yaratacagına ınanmadıgım faaliyet.
ilkerozcan
yakalanma riskinin yüksek seviyeden olmasından dolayı, heyecanın katlanarak arttığı, erken boşalanlar için ideal fantezi ortamı.
theborek
reklam gibi olmasın da bunun için ideal mekanı söylüyorum; varyap meridian. 60 kat. 0’dan 60a çıkana kadar, işinizi bitirir, sigara yakar, ikinciye bile dönebilirsiniz.
king34
çıktığın kat yada asansörde ki (eski asansörlerde vardı) stop düğmesi gece geç saatlerde ki ambiyanslarda zevkli anlar yaşatabiliyor.
epikuros
asansörlerde çekilmiş gizli çekim videolarla karşılaştıkça ve gizli kamera olabileceğini düşündükçe uzak durduğum eylem. misal bizim asansöre bi çocuk sıçmış(bokundan çocuk boku olduğu net anlaşılıyo, çok dar makata sahip biri de olabilir). failin kim olduğu tespit edilemediğinden asansör dahil her yere kamera yerleştirdi yönetici. belliki eve yetişememiş çocuk. asansör kabini özel hayattır kardeşim, kameraya karşıyım! bindiğim asansörlerde bi gözüm hep gizli kamera arıyo şimdi, varsa da elimle örter şekilde sevişiyorum artık.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol