bir zahmet

nickten yana sansim yok
eskiden star’da şimdi ise trt’de yayınlanan bir şaka programı. şakalanan kişi şakacının dediklerini yaptığı ölçüde para kazanıyor. enteresan bir program. bazı yerleri çok komik bazı yerleri ise fazlasıyla iç bayıltıyor.
laughter
oyuncusu gökhan yıkılkan olan ve gerçekten eğlendiren, hakeden insanlara para kazandıran yarışma programı. bazı çevreler orada şakalananların yoldan geçen vatandaş olmadığını, ayarlanmış figüranlar olduğunu iddia ediyorlardı. ancak az önce izlediğim program bu durumu tamamen yalanlar nitelikteydi. zira oyuncuyu tanıyan vatandaşları da yayınladılar ve hatta bunlardan bazıları tanımamış gibi yapıp parayı kapmak peşindeydi. ama artık insan sarrafı olmuş gökhan yıkılkan, olayı anladığı anda vatandaşı biraz daha zorlayıp ki her türlü absürdlüğü yapıyorlardı çünkü işin ucunda para olduğundan haberdarlar; hiç bir para ödülü vermeden yanlarından kaçtı. ehh bizim uyanık(!) vatandaşımız da avucunu yaladı.

ama geçen bölümlerden birinde; o paraya ihtiyacı olduğu her halinden belli olan bir amcaya da o parayı vermek için elinden geleni yapmıştı gökhan yıkılkan. velhasıl sonunda da yüklü bi miktar para kazanmıştı o amca. evet güldürüyor, eğlendiriyor ve sonunda da böyle hayırlı bir işe sebep oluyor ya işte o zaman tadından yenmiyor.

ama program fazlasıyla bilinir hale geldi. bu durumda ne yapacaklar çok merak ediyorum. umarım programı bitirmezler ve hatta umarım oyuncuyu değiştirme yoluna gitmezler zira o adamsız bu kadar sevilmezdi bu program.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol