hiçbir şey söylenmeden biliyorum diyen sahis

independence
50 karakter siniri olsun olmasin, ba$likta anlatmak istedigimi tam olarak yazmaya kalksaydim, sanirim bir entry ile ayni uzunlukta olurdu ki ortaya muhtelemen $oyle bir $ey cikardi;

"dizilerde aglamak uzere olan kadinin yaninda durup daha kadin hicbir $ey soylemeden biliyorum diyen lavuk".

allah 50 karakter sinirindan razi olsun der sozume ba$larim.

dizi izliyorsun, bir sahne tasavvur et gozunun onunde.

kadin hickiriklarla aglama uzere, besbelli bu. bir kapiyi aciyor, odadan iceri giriyor ve odada bir erkek. erkege dogru yuruyor yava$ adimlarla, yanaklari kasiliyor, gozleri iri iri acilmi$ ve islak. belli ki 10 saniye icerisinde aglamaktan ami gotu dagitacak. ve konu salagi erkegimiz kadina yakla$iyor, kollarindan narince tutarak hafifce kadina sariliyor, bir eli kadinin saclarina gidiyor ve kisik bir sesle konu$uyor.

+shii. tamam. biliyorum, biliyorum. her $ey yoluna girecek.

lan ne biliyon? hayir bi soyle allaha$kina ne bilion? belki kari kopekten korktu da kacarken ayagini burktu ona zirlayacak, cani yaniyo karinin? sen ne romantige baglayip biliyorum diye sarip sarmaliyorsun ki kariyi birader? belki arkada$lari e$ek $akasi yaptilar da oturacagi yere tutkal yapi$tirdilar ya da boya surduler de karinin gotu $u anda siyah etegin uzerine sapsari boyalar icerisinde, kari sinire kesmi$ aglayacak. ne biliyon sen bi soyle allaha$kina, ne biliyon?

ya alicaksin bu senaristi de bu rolu oynayani da, baglayacaksin safkan bir arap atinin kuyruguna, vurucan atin kicina da kamciyi, ko$sun suruklesin dursun bu pezevenkleri. sonra bekleyeceksin finish noktasinda, teselli edeceksin lavuklari "shii. tamam, biliyorum, biliyorum, her $ey yoluna girecek aminakoyum" diyerek. bak o zaman anlasinlar biliyorum ne demekmi$, kim neyi biliyormu$. cileden cikartirlar insani vallahi ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol