hiçbir şey söylenmeden biliyorum diyen sahis

independence
50 karakter siniri olsun olmasin, ba$likta anlatmak istedigimi tam olarak yazmaya kalksaydim, sanirim bir entry ile ayni uzunlukta olurdu ki ortaya muhtelemen $oyle bir $ey cikardi;

"dizilerde aglamak uzere olan kadinin yaninda durup daha kadin hicbir $ey soylemeden biliyorum diyen lavuk".

allah 50 karakter sinirindan razi olsun der sozume ba$larim.

dizi izliyorsun, bir sahne tasavvur et gozunun onunde.

kadin hickiriklarla aglama uzere, besbelli bu. bir kapiyi aciyor, odadan iceri giriyor ve odada bir erkek. erkege dogru yuruyor yava$ adimlarla, yanaklari kasiliyor, gozleri iri iri acilmi$ ve islak. belli ki 10 saniye icerisinde aglamaktan ami gotu dagitacak. ve konu salagi erkegimiz kadina yakla$iyor, kollarindan narince tutarak hafifce kadina sariliyor, bir eli kadinin saclarina gidiyor ve kisik bir sesle konu$uyor.

+shii. tamam. biliyorum, biliyorum. her $ey yoluna girecek.

lan ne biliyon? hayir bi soyle allaha$kina ne bilion? belki kari kopekten korktu da kacarken ayagini burktu ona zirlayacak, cani yaniyo karinin? sen ne romantige baglayip biliyorum diye sarip sarmaliyorsun ki kariyi birader? belki arkada$lari e$ek $akasi yaptilar da oturacagi yere tutkal yapi$tirdilar ya da boya surduler de karinin gotu $u anda siyah etegin uzerine sapsari boyalar icerisinde, kari sinire kesmi$ aglayacak. ne biliyon sen bi soyle allaha$kina, ne biliyon?

ya alicaksin bu senaristi de bu rolu oynayani da, baglayacaksin safkan bir arap atinin kuyruguna, vurucan atin kicina da kamciyi, ko$sun suruklesin dursun bu pezevenkleri. sonra bekleyeceksin finish noktasinda, teselli edeceksin lavuklari "shii. tamam, biliyorum, biliyorum, her $ey yoluna girecek aminakoyum" diyerek. bak o zaman anlasinlar biliyorum ne demekmi$, kim neyi biliyormu$. cileden cikartirlar insani vallahi ya.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol