abdullah öcalan ın serbest bırakılması

independence
hukumetin kurt acilimi adi altinda ba$latmi$ oldugu "terore ve teroriste arka cikmak" anlamindaki politikasinin son noktasi da bu olacaktir. hatta bilseler ki toplumda buyuk bir infial uyanmayacak, sanirim $imdiden bunun cali$masini ba$latirlar. ne de olsa amac demokratikle$mek adi altinda ulkenin agzina sicmak, ulke halkini gruplara bolmek, bir kac sene oncesine kadar isminden bile bahsedilmeyen turk-kurt ayrimini toplumun icerisine iyice yayarak ozellikle kurt tabanindan oy toplayarak dtp’nin kurt partisi kimligine ragmen onlarin oylarini da kendi tabanlarinin icerisine katmak.

tabi bu arada ulke bolunuyor, ya$anmaz bir hale geliyor kime ne. ya$asin oylar.
independence
bugun bdp genel ba$kani selahattin demirta$ tarafindan dile getirilen talep. konu$ma $u $ekilde;

"sayın öcalan imralı’da tutulduğu müdetçe biz bu ülkede çözüm adına ne kadar çaba sarfedersek edelim, bunu gerçekleştirmek zor olacak, imkansız olacak. o nedenle açıkça sayın öcalan’ın özgürlüğünün tartışılmasının önünün açılmasının günü gelmiştir diyoruz. bu vesileyle burada başlattığımız eylemle bütün türkiye kamuoyuna şu mesajı veriyoruz; barış akp’nin atacağı somut tek bir adıma kalmıştır. barışa giden yolu açacak en büyük adımı akp bugün atmakla görevlidir, sorumludur. bundan sonra çağrılarını kimse bdp’ye yapmasın, akp’ye yapsın. barışa giden yolda kim tıkamışsa o açmalıdır. ve çağrılar akp’ye yapılırsa, akp de bu çağrılara cevap verirse, biz her zamanki gibi fedekar duruşumuzu sergileyerek, barış için çaba sarfedeceğiz."

yani demi$ ki, toplumun bari$i ocalan’in serbest birakilmasindan gecer. turkiye boyle bir talebin bile dillendirilebilecegi bir doneme geldi artik. her zaman soyledigimi yineliyorum, demokrasi bize 2 beden buyuk geliyor kesinlikle. mecliste bizleri temsil etmekle mukellef olan insanlar, turkiye’nin gorup gorebilecegi en buyuk canisinin serbest birakilmasi onerisini dile getirir oldular. bizi temsille mukellef insan, bizden insanlari katleden birisinin ozgur birakilmasi icin eylem yapiyorlar. pehey.
burasi istanbul haci
öldürsünler ardından nasıl olsa ruhu serbest kalır tabi cehenneme giderken ordada ona rahat yüzü yok!

ülkemizin geldiği duruma bak onca askerimizi vatan evladının canını alan bu hainin şimdide serbest bırakılmasını istiyorlar neyin serbestliği bu! hala gün yüzü gördüğüne şükretmeli..!
tasarimharikasi
abdullah öcalan serbest kalırsa sorunların "şak" diye yahut "aşama aşama" hallolacağını zanneden solcu görünümlü sosyal faşistlerin desteklediği bir istektir.

"aşama aşama" hallolacağını isterken de kendi işbirlikçiliklerini afişe etmekten geri durmuyor kürt halkının(!) yılmaz savunucuları.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol