internetten mp3 indirmek haramdir

independence
diyanetin elini attigi son nokta. ben devlet olacam, diyanet isminde bana bagli olarak cali$an bir kurum kuracagim ve bana bagli olarak cali$an bu kurum mesaisini internetten mp3 indirmenin haram olup olmadigini irdeleyerek gecirecek ve ay sonunda bir suru maa$ alacak.

yavrum benim be.

konu basit. internetten mp3 indirmek haramdir zira mp3 unu indirmi$ oldugunuz ki$inin kul hakkini gasp ediyorsunuz, cunku mp3 e kapar odemiyorsunuz. bir diger yandan bakinca internetten porno film indirmek de haram ama diyanetimiz bu konuya, bu yarayan kanaya el atmiyor mesela. ibrahim tatlises’in hakki kul hakki da jenna jameson’un hakki nicin kul hakki olmuyor, koskoca diyanet kul hakki konusunda ayirim yapabilir mi ya?(bu arada hakkiyi da amma andik)

nihayetinde mp3 indirmeyin kafir olmayin. aksi taktirde cehennemde yanacaksiniz. hatta kutsal kitabimizda bu konu ile alakali bir de ayet mevcut;

de ki; biz onlara mp3 leri internetten indirsinler diye yollamadik. hic $uphesiz ki indirilmesi gerekseydi biz indirip yollardir, bizim gucumuz her $eyi indirmeye yeter.

ey internetten mp3 indirenler; rabbinizin hi$mindan sakinin, $efaatine siginin. $uphesiz ki o affedendir, bagi$layandir.

freemp3.com download sux suresi 7. ayet .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol