akasya durağı

casablanca
naçizane izlemeye katlanamadığım dizi hemde öyle böyle değil neyse reytinglerine bakıyorum üçüncü-dördüncü sıralarda gidip geliyor (az buz da değil), soruyorum soruşturuyorum daha bi izliyorum diyene rastlamadım, kimse izlemiyosa nerden geliyo bu reytingler kardeşim?
tasarimharikasi
bu diziyle ilgili tanımım aynen şu: tımarhaneden kaçtığı varsayılan kimliği belirsiz topluluğun, dizi setinde bir araya gelmesine akasya durağı denir.
fermonsa
izledmediğim fakat misafirken hep denk gelip acı çekerek izlediğim dizidir.yeter abi bitirin! bitsin bu eziyet yetkililere burdan duyrulur.
cirkinbeti
yeniden başladığı haberini alınca yıkıldım. bir şey değil oturmaya gidiyoruz bu dizi, kapatın da denmez ayıp bide katıla katıla gülüyorlar o güldüğünde açılan ağzına televizyonun kumandasını sokasım geliyor yine kötü ben oluyorum.
cirkinbeti
final yaptığı haberini aldım. üzüldüm içerledim kaç bölüm bitsin artık şu dediğim dizi fasilitesi bitti . e biz şimdi kime kızıp kime söveceğiz , kiminle ağlayıp kiminle güleceğiz. bir türk dizisi daha yitirilmiştir , hüzünlüyüz.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol