büşra pekin

0 /
independence
biraz $i$man ama o $i$manlik kendisine oyle guzel bir hava katmi$ ki anlatilamaz.komedi alaninda turkiye’de yeri gogu inletecek bir potansiyele sahip.iki mimigi ile insani ikiye katlayabilecek kadar guzel bir performans sunuyor.tanrinin komedi dunyasina armagani.
orqn
son zamanlarda avrupa yakasındakı şahıka ve makbule den sonra turk tv lerıne kazandırılan yenı yetenek.oynarken gozunu kırpmadan ızlıyosun gercekten cok basarılı.umarım yenı yayın donemınde sacma sapan dızılerde gorunmez ve bu cızgıde devam eder.
zifir
bkm mutfak ekibi içersinde en aşık olunası eleman. bundan bi tane eve al canın sıkıldıkça sana esmanın share’i ni oynasın o derece yane.
independence
oyle guzel bir yuzu ve oyle guzel bir gulu$u var ki, biraz zayiflamaya kalksa kesinlikle bu kadar guzel olamazdi. kilonun yaki$tigi cok nadir insanlardan.
nerobianco
kendisi ile gecen gün hava alanında tanıştık. burnu büyük olmayan ekrandan göründüğünden daha zayıf. az kaprisli bir bayan. vallahi.
independence
bacaklari guzel, yuzu cok guzel ve sempatik, o bel ile kalca kismini ne yapacagiz onu hic bilemiyorum. hani biraz zayiflasa yok mu ya, biraz ama cok degil.
independence
ses tonuna bayiliyorum bu kizin. kimi zaman skeclerde ic ses di$ ses falan konu$uyor ya, eriyip bitiyorum ben burda resmen. bak bu skecte var misal o tarz bir konu$ma.

http://www.cokguzelhareketlerbunlar.com/skec.asp?skecid=183
nanahurra
güzel falan değil bu hatun, gayet orta halli ve sıradan hatlara sahip ortalama biri ve bana sorulursa da pekala çirkin.
yeteneği orta hallidir ama komik tiplere girişinden midir nedir, yasemin yalçın bir kadın olarak ne kadar çekiciyse bu da ancak o kadar çekicidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol