fatma kurtulan

independence
pkk nin esir aldigi turk askerleri’nin geri alinmasi icin kuzey irak’a giderek apo’nun resmi onunde teroristlerle yanyana ayni fotograf karesinde bulunmaktan zerre cekinmeyen dtp’nin van ili milletvekili.

bugun super bir iddia atildi ortaya.fatma kurtulan’in kocasinin pkk’li bir terorist oldugu iddiasi.$imdilik sadece soylentiden ibaret olan bu konu ara$tirilmaya ba$landi.
forlindon
tek taş pırlantaları takıp kameralar önünde caka satmasıyla, binlerce muhtaç ve çaresiz insanın gönüllerini çelip onlardan aldıkları oylarla ceylan derisi koltuklarda pişkin pişkin oturmasıyla ve bunun yanında kocası olacak zerzavatın da dağlarda amerikan uşaklığına devam etmesiyle medya tarafından birdenbire ilgi odağı olmuş,pkk’nın dtp ve amerika aracılığıyla meclis içinde güç gösterisi yaptığının tek başına kanıtı olan van milletvekili...
independence
bundan 9 sene once pkk kampinda askeri egitim alirken resimleri cekilmi$, dun de ortaya cikmi$tir.resimden gordugum kadari ile o zamanlar ta$ gibi hatunmu$, gecen zaman yipratmi$ fatma sultani.dag havasinda got korkusu ile ya$amak kolay degildir diyor siradaki yari$macimiza geciyoruz.
enharista
kendimizi zor tuttuğumuz bir kadındır!
pkk resimleriyle ve aldığı terörist olma eğitimleriyle bilinmektedir,kadındır en azından umut ediyorum ,kimligini değiştirmiş bir teröristte olabilir.
independence
türkiye büyük millet meclisi 23. dönem milletvekili
fatma kurtulan van
fatma kurtulan, 1 mart 1964’de kahramanmaraş’ta doğdu. babasının adı hüseyin, annesinin adı besey’dir. pazarcık lisesi’ni bitirdi. küçükdikili belediyesi’nde sosyal proje organizatörü olarak görev yaptı. adana yerel gündem-21 kent konseyi kadın meclisi üyesi aktivisti, adana kırçiçeği kadın derneği kurucusu ve aktivisti olarak çalıştı. kurtulan, evlidir.

independence
nasil bir beyin yapisina sahip kendisi ve nasil meclis catisi altinda halen aktif politikada hic bilemiyorum.

dunku meclis konu$masinda polise ta$ atan cocuklari filistin’de israilli askerlere ta$ atan cocuklara benzetti. tamamen bilincli bir provake oldugundan adim gibi eminim ama yine de kaldiramiyor bu bunye bu cumleleri.

filistinli cocuklar israilli askerlere ellerinden gelen her $ekilde mudahale etmekte sonuna kadar haklilar. milletleri gitmi$, devletleri gitmi$, kutsal degerleri gitmi$ ve her gun olumle yuzyuze ya$amak zorundalar, ustelik kendi topraklarinda.

polise ta$ atan kürt cocuklarini nasil filistinli cocuklara benzetebilirsiniz? kürt cocuklarinin uzerinde asker baskisi mi var polis baskisi mi? kürt cocuklarinin elinden ya$ama haklari mi aliniyor? ulkeleri mi gitmi$ ellerinden, devletleri mi, inanclari mi?

bu nasil berbat ve amacli bir benzetmedir, neye hizmet eder bu cumleler, ustelik bir milletvekilinin agzindan.

yazik.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol