yemek sepeti

0 /
independence
internet uzerinden yemek sipari$i verilebilen ve hemen her tur mutfagi rahatlikla bulabileceginiz enfes site.sipari$i verdiginiz zaman bir kereye mahsus sizi telefonunuzdan arayarak "siz misiniz bu ki$i?" $eklindeki soruya onay aldiktan sonra super kolayliklar sagliyor kullaniciya.ben cok memnunum acikcasi.
http://www.yemeksepeti.com
passive
türkiye’nin en iyi yemek servisi sitesi.kolamı gazoz getirmişler diye şikayette bulundum özür dileyerek bana bir sufle bir de kola getirdiler.öyle bir site yani...
41naz
bunyesindeki restaurantlarindan birinden siparis verdiginizde restaurantin sizin adresinize servis yapamamasindan oturu kendilerini neredeyse sizden daha cok uzulmus hissettiren,musterisine saygili site.
idiamin
cok faydalı, cok guzel bir sitedir. siparisinizin kac dakiada geleceginden, odeme sekline, hamburgerinizin icinde neler olmasını istediginizden, kolanızın soguk olup olmamasına kadar her turlu secimi yapabiliyorsunuz.
bir seferinde mc donald’s tan menumdeki hamburgeri yanlıs getirmislerdi, bunu belirttigimde extradan bir menu daha getirmislerdi.
bu site sayesinde bir kredi kartıyla evden cıkmadan gunler gecirebilirsiniz.
angelus
gecenin bir vakti yalınızın hafif nemlenmiş penceresinden boğazdan geçen vapurları ve hayatın ne tuhaf olduğunu elinizdeki sıcacık kahvenizi yudumlarken düşünmeye başladığınız anda size ulaşıp ilginç diyaloglar yaşamanıza vesile olabilen oluşumdur.

yemek getiren kurye: alo, x hanım, iyi akşamlar.

angelus: x hanım değil, ismim unisex sadece.

ygk: eeöö afedersiniz. siparişinizi getirdim ama size ulaşamıyorum

a: yalımdayım ben, sipariş de vermedim ayrıca. uşaklarım ne istersem hazırlıyolar zaten bana.

ygk: ama siz sipariş vermiş gibi görünüyorsunuz.

a: benim sorunum mu?

ygk: yani siz sipariş vermediniz öyle mi?

a: vermedim canım.

ygk: o zaman birisi sizin hesabınızla sipariş vermiş.

a: mümkündür. zira ben el ilanlarıyla her yere hesabımın şifresini dağıtıyorum.

ygk: anlamadım efendim.

a: iyi geceler canım.
igor
karni acikmis bireyin cebini bosaltacak, kumar gibi maasini bir kerede tuketecek potansiyele sahip web sitesi.
zipirinsan
bir seneden uzun süredir üyeyim bu siteye. topu topu bir kere sipariş verebilmişim. gecenin köründe bulunduğum mekanda genellikle açık bir yer bulunmuyor çünkü, ben de vampir tadında yaşıyorum.

her neyse, efenim unutmuşum kullanmayı bu siteyi lan. sipariş vereyim dedim, beceremedim. bakkaldan konserve patlıcan kızartma, ton balığı falan alıcam artık. napalım...
angelus
efendim, cep telefonundan internet sayfalarına girildiğinde her türlü işlemi yapmaya müsade edip de en son sipariş vermeye gelince yan çizmeleri oldukça üzücüdür. insanların heveslerini kursaklarında bırakıyorlar; bisküvi ile idare etmek durumunda kalıyoruz gece gece. ayıptır, günahtır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol