bizkackişiyiz com

independence
anladigim kadari ile tuncay ozkan tarafindan ortaya atilan bir fikir.amac 1 milyon ki$iyi siteye uye edip internet uzerinden seslerini duyurmak.

guzel bir fikir ve uygulanabilirligi yuksek, bu konuda $uphem yok.fakat kafami kurcalayan konu $u.

bir misyon sitesi hazirliyorsunuz, amaciniz 1 milyon ki$inin ve elbette daha fazlasinin sesini duyurmak.peki boyle bir siteyi nicin arkada$lik sitesi formatinda hazirliyorsunuz? girin bakin siteye, $u anca cevirimici olan uyelerimiz diye bir bolum var sayfanin en altinda.orada nickleri olan her insanin kendisine ait bir sayfasi var ki bu guzel, ama o sayfanin da altinda kullanicilarin digerlerine yorum yazabilecekleri bolumler var.eh yurdum insani boyle bir site buldugunda icine sicmaz mi?

tamamen salliyorum.

nick:yasemin yurtsever.

yasemin yurtsever’e yapilan yorumlar.

1-selam.resmin cok ho$.(zira sitede resminizi de koyabiliyorsunuz) bu birmilyon ki$inin toplanabilme ihtimali nedir sence yasemin? hadi bunu msn de tarti$alim.i$te msn adresim.

[email protected]

2-yasemin merhaba.ben de senin kadar bu vatan ugruna sesini yukseltmeye cali$anlardanim.arzu edersen sesimizi birlikte yukseltelim, cigliklarimiz birbirine kari$sin ay i$igi altinda ehehe.

3-yasemin selam.sana daha once yazilan yorumlari okudum.bu tur yorumlara kanmayacak kadar akilli bir bayana benziyorsun.(nerden anladiysa mal herif.) dilersen seni bu tur ortamlarda olu$abilecek tehlikelere kar$i uyarabilirim.msn adresim $u.
[email protected]

bir amacin icine ancak bu kadar sicilabilirdi.i$te adresi.

http://www.bizkackisiyiz.com
cryptic
cumhuriyetine sahip çıktığını zanneden, lakin erki yitirme, cumhura kaptırma kaygısına düşmüş elitist bir zümreye ait site. kimseye alet olmayanların; postmodern gerici klişelerle değil, gerçekten kendi beyniyle, özgür ve özgün düşünenlerin itibar etmeyeceği site...
kitten
dünyanın en eğlenceli sitcom dizi projesi olduğundan şüphelenmekteyim. içeri girip ciddi ciddi yazılanlara baktım. biri en son aramızda cia ajanı olan olabilir diyordu.
igor
kanal turk un satilmasindan mutevellit mevzu bahis web sitesinde tepkiler giderek artmakta, e sen kalkip mucadele ettigin zihniyete kanalini satarsan sana ne inanan ne de destek veren kalir. kendi mekanina dinamit koyup patlatmak boyle bir sey olsa gerek. deniz baykal bile (burada bile cok kritik bir kelime) seni chp ye kabul etmedigine gore bu olusum bu vesileyle de bundan sonra ne yapacak merak icindeyim. hayir o degil ulusalci soylemlerle adam akilli kendi kitlesini yaratabilmis nadir organizasyonlardan birinin bu sekilde bosa cikmasi da ayrica trajikomik bir durumdur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol