bizkackişiyiz com

independence
anladigim kadari ile tuncay ozkan tarafindan ortaya atilan bir fikir.amac 1 milyon ki$iyi siteye uye edip internet uzerinden seslerini duyurmak.

guzel bir fikir ve uygulanabilirligi yuksek, bu konuda $uphem yok.fakat kafami kurcalayan konu $u.

bir misyon sitesi hazirliyorsunuz, amaciniz 1 milyon ki$inin ve elbette daha fazlasinin sesini duyurmak.peki boyle bir siteyi nicin arkada$lik sitesi formatinda hazirliyorsunuz? girin bakin siteye, $u anca cevirimici olan uyelerimiz diye bir bolum var sayfanin en altinda.orada nickleri olan her insanin kendisine ait bir sayfasi var ki bu guzel, ama o sayfanin da altinda kullanicilarin digerlerine yorum yazabilecekleri bolumler var.eh yurdum insani boyle bir site buldugunda icine sicmaz mi?

tamamen salliyorum.

nick:yasemin yurtsever.

yasemin yurtsever’e yapilan yorumlar.

1-selam.resmin cok ho$.(zira sitede resminizi de koyabiliyorsunuz) bu birmilyon ki$inin toplanabilme ihtimali nedir sence yasemin? hadi bunu msn de tarti$alim.i$te msn adresim.

[email protected]

2-yasemin merhaba.ben de senin kadar bu vatan ugruna sesini yukseltmeye cali$anlardanim.arzu edersen sesimizi birlikte yukseltelim, cigliklarimiz birbirine kari$sin ay i$igi altinda ehehe.

3-yasemin selam.sana daha once yazilan yorumlari okudum.bu tur yorumlara kanmayacak kadar akilli bir bayana benziyorsun.(nerden anladiysa mal herif.) dilersen seni bu tur ortamlarda olu$abilecek tehlikelere kar$i uyarabilirim.msn adresim $u.
[email protected]

bir amacin icine ancak bu kadar sicilabilirdi.i$te adresi.

http://www.bizkackisiyiz.com
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol