aziz yıldırım

epikuros
kaçan 2009-2010 sezonu lig şampiyonluğunun sorumlusunu bulmuş (bkz: rüştü reçber). koca bir sene hiç bir şey yapma, avrupa kupalarında boy ölçün ortaya çıksın, azcık dişini gösteren trabzonspor iki kupayı almana mani olsun, ondan sonra gel "rüştü, oynayacağımız rakip takım oyuncularını arayıp feneri yenin dedi" de.

şampiyonluğun kaçmasının sebebi bu yani. o zaman aynı rüştü alex’le guiza’yı da arayıp "aman sakın boş kaleye gol atmayın" da demiştir. allah akıl fikir ihsan eylesin, bunama belirtileri bunlar. tamam niyetin belli, bir günah keçisi arıyosun, yalandan "tamam bi suçlu varsa o da benim" diyosun, ama bunun göstermelik olduğunun sen de farkındasın.

e, hitab ettiğin taraftar kitlesinin(25 milyon kişi) içinde aklı başında, muhakeme yeteneği olan kimse yok mu sanıyorsun? rakip takım oyuncusu kulübünden alacağı para için veya teknik direktörünün gözüne girmek için maça asılmayacak da rüştü abisi rica etmiş "yavrum şu feneri bi yenin allasen" diye de onun için asılcakmış maça. ne adamlar var arkadaş. bu ithamlara kanan at gözlüklü insanlar da var, şaka gibi.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol