confessions

reyyan20

- Yazar -

  1. toplam entry 11
  2. takipçi 1
  3. puan 1479

romanya

reyyan20
ırk ve dil olarak latin; kültürel ve dini yapıları ise slav olan millet. dilleri italyancaya oldukça yakındır. son yıllarda artan sanayi yatırımları ile asgari ücreti 500 euro olan ülke. bir zamanlar Türkiye'nin çok gerisinde olmasına rağmen Türkiye'yi geçmiştir.

esarp

reyyan20
italya ve fransa'dan yayılmıştır. 70'lerin sonuna kadar kullanımı bu ülkelerde devam etmiştir. yaşlılar arasında kullananlar hala vardır latin kültürlü ülkelerde. slavlar'da ise pamuklu eşarp kullanımı vardır kırsal kesimlerde. en yaygın üretim malzemesi ipektir. türkiye'de bursa merkezli olarak üretilmektedir. ayrıca türkiye'de ilk baskılı eşarp üretimi vitali hakko tarafından vakko markasıyla yapılmıştır. türkiye'den yurtdışına satışı ise başta almanya olmak üzere çeşitli batı avrupa ülkeleri ve ortadoğu ülkelerine e-ihracat yoluyla gerçekleştirilmektedir https://morkombin.com/ . günümüzde ise şal daha populer olmuştur. almanya'da kopftuch olarak adlandırılmıştır.

braun

reyyan20
oral-b ile beraber birlikte geliştirdiği diş fırçaları ile normal fırçalar arasında dağlar vardır. 6 farklı başlığa uyum sağlamaktadır. 3d white aralarında en etkili beyazlatma özelliğine sahiptir. süre ayarlaması ve basınç kontrol özelliği ile iyi bir kullanım deneyimi sunmaktadır.

euro

reyyan20
ero, üro, yuro, yüro, avro, ayro, eüro, evro olarak teleffuz edilmekte. bu telaffuz ülkelerin telaffuzu mu yoksa sadece türkiye'de mi çok farklı telaffuzu var ? veya orijinal telaffuzu hangisi ?

almanya

reyyan20
bilgisayar, yazılım ve teknolojik ürünlerin üretiminde; avrupa'nın üretim merkezine olmasına rağmen kuzey amerika ve uzakdoğunun gerisinde kalan ülke. fakat hala niş makina imalatı, metal-çelik imalatı, kimya, makina ve farmakoloji alanlarında dünyanın en büyük üretim merkezi.

istanbul

reyyan20
beklenen büyük marmara depreminden dolayı sanayi yatırımlarının sektörlere göre çeşitli illere dağıtılarak nüfusunun azaltılması gereken şehir. istanbul'da yer alan büyük sanayi ve imalat merkezleri dağıtılmazsa deprem ekonomik yıkımı da beraberinde getirir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol