confessions
  1. toplam entry 4
  2. takipçi 1
  3. puan 3012

jazz

ivanfyodorovickaramazov
sorunlu öğrencilik yıllarımda, işsiz geçen zamanlarda, aşırı sıkıntılı iş hayatımda trt3 sayesinde yer bulmuş müziktir. trt3'e de özel bir merakım yoktu ama heralde coğrafi nedenlerle ulaşılması en kolay radyoydu benim için. birde izlenilen binlerce erotik filmin katkısı var sanırım.. bilinenin aksine sadece elit denilen insanların ve entellektüellerin müziği değildir. herkes dinleyebilir. hele birde aksak ritmlere alışırsanız..

camel soft

ivanfyodorovickaramazov
demli çaya, nescafe classic'e ve sigaraya başladığımda fiyatı 38.000 liraydı. içmemdeki en önemli sebepler hem en pahalı sigaralardan hemde adamı osutturucak kadar sert olmasıydı. öyle kuru kuru bir sertlik değildi bu. aromatik harmanından kaynaklanırdı sertliği. birkaç tane sahte zippo'mda vardı. yok, böyle hoşuma gittiği için.. ucuz şarapla kaliteli puroyuda çok severdim. öyle idi bir zamanlar. hala bunu içiyorum. pahalı da değil artık, 8 lira. eskisi gibi olmasada içimi güzel.

kaktüs

ivanfyodorovickaramazov
ekim ayı sonundan mart ayı başına kadar su vermezseniz, balkonda ve toprak saksıda (terra cotta) yetiştirirseniz, birde sıcak yaz günleri bolca sularsanız coştukça coşar, hızlı gelişir ve bulunduğu mekanı ziyadesiyle yeşillendirip size bir ömür yoldaş olur. içi yaştır ama öyle şakır şakır su bulamazsınız. merak edip de boşu boşuna kıymayın canına.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol