confessions

tornado

- Yazar -

  1. toplam entry 3
  2. takipçi 1
  3. puan 45446

istanbul bilgi üniversitesi

tornado
3 senedir burslu okudugum.icinde cok kaliteli hocalar barindirmasina ragmen derslere gitmedigim buna ragmen cok yuksek notlarla rahatlikla derslerini gectigim okulum.hocalarin derslerine gitmeye gerek yoktur cunku o derslerde harcadiginiz zamani evde calisarak harcarsaniz rahatlikla gecersiniz.
okulda her tip insan vardir.suphesiz bir vakif uni si oldugundan tikky yogunlugu fazladir ama siz onlara bulasmazsaniz onlarda size bulasmaz.herkes kendi havasindadir.
okulun genel insan tipini yapmak gerekirse;
bilgi kizlari:
a)sari gorunumlu siyah sac(saclar rofleli)
b)ayakkabilar dkny,puma
c)genellikle diesel kot
d)t-shirt diesel, armani olur, marka olsun yeter
e)makyaj: bir insani alin fondoten kutusuna batirip cikartin iste size bilgi kizi.bu arada kizlarimiz solaryuma girmislerdir boya kutusuna girmeden once.
f)kizlarin genel anlamda konustuklari; mango daki elbiseler, aksam nerede eller havayaya gitsek,cesitli markalarin kazaklari uzerine yapilan tartismalar(kisin kulak misafiri olundu)
bilgi erkegi;
a)jole kutusuna batirilmis bir kafa
b)giyimde tabii ki marka;dkny,armani falan iste
c)kizlardan daha zengin oldugunu gosterecek bir araba.(burada amac kizin ona vermesini saglamaktir.bu cocuk cokkk zengin diye)

tum bu tiplerin disinda inanilmaz kral okula bisey ogrenmeye gelen insanlarda vardir.egitimi iyidir ama bazen adami cildirtir.



istanbul bilgi üniversitesi

tornado
3 senedir okudugum derslerini cok kolaylikla yuksek notlarla gectigim.hic para vermedigim okulumdur kendisi.
bu okulda her tip ogrenci vardir.tabi diger devlet okullarina gore tikky yogunlugu fazladir ama gercekten cok kaliteli insanlarda vardir.ayrica okulda herkes kendi havasindadir.kimse kimseyi iplemez.diger devlet universitelerinde sag-sol gibi kavgalar yasanirken bilgi’de 2 seyden kavga cikar;otopark yeri ve mac muhabbetleri.bu yuzden okul cok sakindir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol