lisede namaz vakti

schumi
görüntülerden anlaşılacağı üzere müdür yardımcısı da namaz kılma ihtiyacını gidermiştir. ve herhangi bir baskı unsuru kesinlikle değildir bu. ben lisedeyken cuma’ya giderdim, matematk hocamı görürdüm hep selam verirdim, selamımı alırdı. ama puşt zayıf verdi bana...

ayrıca siz ne kadar zeki(!) insanlarsınız ki, şunu düşünüyorsunuz büyük ihtimalle: müdür yardımcısı kimler namaz kılıyor diye kontrole gitti 1000 kişilik okulda namaz kılan 5-10 öğrenciyi derslerden geçirecek, diğerlerini sıra dayağına çekecek. bunu iddia etmek düpedüz salaklıktır.

ben diyor muyum "başka gün yok muydu da kutlu doğum haftasında niye 23 nisan kutluyorsunuz" diye? demiyorum. neden? çünkü salak değilim. biliyorum hicri takvim ile miladi takvim arasındaki farkı. bir senede 10 günlük farklılığın olduğunu biliyorum.

senin kıçına giydiğin donu ben sorguluyor muyum? sen de kendine -zekayı geçtim- insan diyorsan insanlığını bileceksin, benim özgürlüğüme laf atmayacaksın. ben haklarımı biliyorum, sizin gibi faşizan kemalistlerden de öğrencek değilim.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol