teoman

bgat
yaptığının yanına kar kalmaması gereken boksör şarkıcı. magazin hayatının döngüsü dünyanın pek çok yerinde böyle. sadece belirli bir ülkeye hitab etmeyip tüm dünyanın gözleri önünde özel hayatını yaşayan kimi oyuncu-şarkıcı vs. kişilerin tabiri caizse yatak odasına kadar giren de yine bu magazinciler. evet çoğunlukla da karşılarına sarhoş çıkan bir ünlüden dayak yemiyorlar.

işin çift yönlü bir tarafı var yine. ilk yumruktan sonra süper malzeme yakaladıklarını sezen muhabirlerin teoman’ın üzerine çullanması ve olayın devamını getirmek için bulundukları girişimler, aslında onların da bu durumdan çıkar sağlayacaklarını bildiklerinin bir göstergesi. ve bu yüzden yumruğu yiyen kişi bile sonrasında yerden kalkıp teoman’ı kaşımaya devam ediyor.

ama yine de her şeye rağmen teoman isimli rockçının zaten sarhoş boy gösterdiği gece aleminde, sıradan-rutin vazifelerini icra eden bu muhabirlere -hem de kameralar önünde- saldırması, üstüne bir de küfür etmesi kabul edilemez bir bayağılık. sanırım ayıldıktan sonra bu görüntüleri izleyip, "ulan ne yaptım ben" falan diyecektir.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol