yabancılara toprak satışi

darkofdirt
fener rum patrikhanesi ve etrafını yunanlı kardeşlerimiz!! alıyorlarmış,gap projesi olan yerler ise zaten satılmaktadır,türkiye’nin yıllardır bu projeye harcanan parası,kanımızı emen bu sözde getiri,tam bize yararlı olcakken elimizden gitmektedir,trabzon da rumların faaliyetleri yıllardır bilinmektedir...bunları ben biliyorumda bastakiler veya sorumlu insanlar bilmemektedir mi?
canakkale’ye gittim şehitlerimizi anmaya ve onlardaki o ışığın nedenini düşündüm neydi onlarda olan ve bizde olmayan su an?
bu miskinliğin nedeni ne?
abd bayragını kişiler bellerine baglayıp yürüyebilir orda,veya üstüne basabilirler,bu sözde özgür(koyun) bu millet için suc teskil etmez ama türk bayragındaki kırmızı renk kandır o bayrak bir gün de israil gibi kazanılıp işte bu devlet bizimdir denmedi,bu konuşmalar anlamsız gelir genelde hani yaptıkların diye soruverir bilgece insanlar!
bu yavsak söze cevabım bilgiden gecer hidayetten değil!canakkale’de bir cok 17,18,19 yasındaki kardeşlerimizin mezarlarını gördüm,ve kötü bakılan bu mezarlar cok canımı sıkmıştır,sizler hiç canakkaledeki fransız mezarlarına baktınız mı? ordaki mezarlardaki cogu kişi fransız bile değil!sömürge ettikleri devletlerin insanları orda kendi savaslarını yapmamışlardır belki de ne yaptıgını bile bilmeden orda bulunan kişiler!bunlara gösterilen özenin 3/1 i ni göstermedik kendi yüce sehitlerimize! bizi affedin...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol