pipişik

independence
once biraz lakayit bir tavirla yazdim ortam gerilmesin diye ama tek sinir olan ben degilmi$im, bunu anladim. o halde ben de net olarak du$uncelerimi yazayim.

oncelikle pipi$ik’in sozluge faydasi azami olcudedir. hemen hemen hic gelmez sozluge ama geldigi zaman da 4 aylik entryi bir gunde yazar cikar. tematiktir, salt bilgi icerir, yorumsuz salt bilgi arayan birisi icin bulunmaz nimettir amenna. ote yandan ki$ilik olarak da kimi $eyleri pek fazla onemsememe gibi kotu bir huyu olsa da adam gibi adamdir, buna bizzat $ahidimdir. hayatimin en buyuk kiyaklarindan birisini kendisinden gordum, senelerdir bu kiyaginin altinda kalmamak icin ugra$ip didiniyorum, bilir kendisi.

buraya kadar pipi$ik’i taniyalim kismindaydik. $imdi gelelim sinir bozan hadiseye.

benim kadar, herkes kadar 1 milyonuncu entryi girme hakkina sahip pipi$ik. dilerse 4 senedir sozluge ugramami$ olsun. duruma bakacak olursan o olmasaydi $u anda 980.000 lerdeydik henuz. ama karde$im, boru degil bu, sozlugun bir donum noktasi. 1 milyonuncu entryden bahsediyoruz ya. 1 milyonuncu entry ile ayni oneme sahip olacak entry sayisi ne 2 milyonuncudur ne 3 milyonuncudur. 10 milyonuncu entry 1 milyonuncu kadar degerli olacaktir zira rakamlarda bir basamaga daha ula$ilacaktir.

sozlugun donum noktasi olacak entrynin daha usturuplu olmasini beklerdim. gene geyik yapardin, gene ta$agini gecerdim ama bir bkz ile yapilmazdi bu i$. ha $imdi gelsen entryni editlesen ne fayda, olan oldu artik.

hep derdin ya "bilgi sozluk’u cok seviyorum olm ben, benim sozlugun orasi", degilmi$ bak. millet kendi infosundaki 1000. entrysi icin methiyeler duzerken, sen sozlugun 1 milyonuncu entrysi icin bunun yarisi ozen gostermedin. allah biliyor ya kirginim. ayip ettin be kocero.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol