barış akarsu

independence
vah$i evet kesinlikle cok vah$i bir ulkede ya$adigimizin en son kaniti olmu$tur bari$ akarsu.allaha$kina birisi kalksin soylesin bana, dunyada ba$ka hangi ulke var trafik kazalari sebebi ile sava$larda yitirilen canlardan daha fazla can yitirsin?

sen kalk bunca sene cali$ cabala bir $eyler ba$ar bir yerlere gel, sonra bir gece ya senin hatandan ya da kar$i tarafin hatasi sebebi ile olumle pencele$, azraile kar$i sava$.

peki ne oldu?

kaza i$te.allah’in verdigi cani allah alir, sorgulanmaz.

ulan iyi de bu allah’tan degil ki bu tamamen bizim oz hayvanligimizdan, kendi elimizden, insan olamayi$imizdan.allah’in verdigi cani allah almiyor ki biz aliyoruz hem de saniye tereddut etmeden.hastalik olsa, kalp krizi olsa, $u olsa bu olsa tamam, allah’tandir ecel saat sormaz.

iyi guzel de karde$im, birak ecelin saat sormamasini, ecel resmen randevu ile geldi bu olaya.a$iri hiz, dikkatsizlik ve benzeri etkenler zaten ecelin randevu defterinin top 10 listesinde ba$ ko$ede degil midir?

yazik oluyor gencecik bedenlerin bir hic ugruna yitirilmesine, yazik oluyor gozlerde yanan i$igin anlamsiz yere sonmesine.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol