itina ile külot buyulenir

goetica
yurdum insanı manzarası...



antalya’da kurduğu web sitesinden kendisine ulaşan müşterilerinin talebine göre büyü yaptığı öne sürülen 45 yaşındaki ismail biber gözaltına alındı. kadın müşterilerinden istediği kendisine gönderilen iç çamaşırlarına büyü yaptığı ileri sürülen ismail biber’in evinde yapılan aramada 21 kadın külotu bulundu. biber’in kadın müşterilerinden özellikle kırmızı külotlarını istediği öne sürüldü.
emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürlüğü yankesicilik ve dolandırıcılık büro amirliği’ne gelen bir ihbar üzerine harekete geçen ekipler, web sitesinden kendisine ulaşan müşterileri için büyü yaptığı anlaşılan ismail biber ile bağlantı kurdu. polis, biber’in sitesinde yazdığı açık adresini, internete bağlandığı bilgisayarın ip numarasını tespit ederek saptadığı adresle aynı olduğunu belirledi.
dün gece yarısı sinan mahallesi atatürk caddesi uçar işhanı’nın üst katındaki evine baskın düzenlenen ‘medyum ismail’ olarak kendisini tanıtan ismail biber yakalanarak gözaltına alındı. biber’in evinde yapılan aramada, kargoyla gönderildiği belirlenen 21 kadın külotu, küçük poşetlere saklanmış saç telleri, cam şişelere konulmuş büyü yapımında kullanılan malzemeler, bir av tüfeği, bir kurusıkı tabanca, kargo alındı belgeleri ve banka havale ekstreleri bulundu. biber’in kullandığı iki bilgisayara da el konuldu.

tercihi kirmizi

yetkililer, ismail biber’in, kendisine ulaşan kadın müşterilerinden genellikle iç çamaşırlarını istediğini, renk olarak ise kırmızıyı tercih ettiğini, bir süre sonra büyü yapılmış çamaşırları kargoyla geri gönderdiğini açıkladı. büyücü olduğunu kabul etmeyen ismail biber ifadesinde “ben medyumum. sıkıntısı olan birçok insana yardım ettim, şifa buldular. doktor değilim, ama insanlar benden şifa buluyor’’ dedi.
ismail biber, ifadesinin ardından ‘sanal ortamda büyücülük yaparak dolandırıcılık’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. polis, biber’in banka hesaplarını da incelemeye aldı.


http://www.aktifhaber.com/read_news.php?nid=86341
independence
fla$ fla$ fla$!
kabizliga noktayi koyuyoruz!

buyu yaptigimiz kulotlari giyen vatanda$larimizda kabizliktan eser kalmiyor.deneyin gorun.

mamullerimiz 2 sene garantili olup giydikten sonra iade kabul edilmemektedir.

mamullerimizi kullanip halen kabizliktan $ikayeti olan mu$terilerimiz icin de e$siz bir cozum onerimiz var.buyurun firmamizi ziyaret edin.biz burada sizin agziniza sicarak sicma teknikleri konusunda 3 seansta uygulamali dersler verecegiz!

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol