parasızken sigaranın bitmesi

bloody mary
yeryüzünde olabilecek en kötü durumlardan bir tanesidir.allah kimseye vermesindir.
anneden otlanabilmek adına annenin işten donmesini bekleme zorunluluğudur..babanın anneden daha geç geliceğini bildiğin için ondan ümit etmemektir.
krizlere girip bütün dolapları yerle bir etmektir
hiç bir şeyi aramıyacağın kadar detaylı bir şekilde evi didik didik aramaktır..
puro var mı acep?diye gelen soruyu anında
-geçen gün de aynı durumla karşılaştığın için-
hayır diye cevaplamaktır..
max
bir tiryakinin başına gelebilecek en büyük felaket.başa gelmesi durumunda eğer varsa captain black tütünü sarılıp içilmelidir.tabi ki bu bir çözüm değil sadece kriz anını geçiştirmekten ibaret olan geçici bir kurtuluştur...
bok bocegi
yakın bir zamanda birilerinden sigara ya da para istemeye delalettir.. bakkaldan veresiye sigara istenmesiyle sonuçlandığı da tarihte sıkça görülmüştür..
pandulayak
son sigaranın etkisi uzun sürsün diye filtresini kesip dumanını bolbol eline bulaştırmana ve sigarasızlık başına vurunca elini koklamana neden olabileck bir durum.
steroid
arkadaşlarla dağ başında bir kulübede sabahlarken başa gelebilecek en boktan hadiselerden biri. küllüklerdekiler bittikten sonra yerdekiler akabinde de tuvalet önlerindekiler olmak üzere adam başı toplam 10 izmarit içmeyle sonuçlanır. "bunu kim atmış lan, palamut gibi dal aq." denir, "ver lan önce ben gördüm" denir, "bir daha sigarayı bitiripte atarsam ne olayım" denir.. sigara doyulur ve gün ışırken yatılır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol