bilgi sözlükteki bilgi orani

satanist yiyen kedi
kimi ba$liklarda %100 civarlarinda gezen kimi ba$liklarda ise %-x lere kadar inebilen orandir,orantidir.genel olarak bir eglence sitesi oldugundan dolayi %100 gormek zordur bir ayricaliktir.
totentanz for eidola
ishal olmuş beyinlerin dip bezi olarak algıladığım sözlüğün bilgi oranını karıştırmanın pek bi fayda sağlayacağını sanmıyorum çok iğrenç kokular çıkabilir.
ithilquessir
herkes tarafindan bilinen bir soz vardir ki "toplumlar hak ettikleri sekilde yonetilirler". bu onergenin belirttigi dusunce aksiyomundan yola ciktigimiz zaman goruruz ki bilgi sozlukte "gerekli oldugu kadar" bilgi vardir.

gun gelir de bilgi sozlukteki yazarlarin seviyeleri icin yeterli bilgi olmazsa zaten yazarlar daha cok tematik bilgi iceren entryler girerek bu seviyeyi yukselteceklerdir. ha bilgi sozlukte cok fazla bilgi varsa, anketler kopacak, "sutun kirmizi akmasi" tadinda basliklar acilacaktir.

kisaca bilgi sozluk vucudu, bilgi sozluk yazarlarindan olustugu icin, onlardan farkli olma becerisine sahip degildir. bilgi sozlukte her zaman olmasi gerektigi kadar bilgi olacaktir.
beauty disaster
bu bir fenomen haline geldi diye dusunduren baslık ki sozlugu canli birseye benzetmeye calismak,dusundugunu sanmak gibi hurafeler ile yazarların anlamsız tepkisidir.an itibariyle sozlugu besleyen entrylerin oldugu ,entry sahiplerinin de yazar oldugu du$unebilme yetenegi ile, bilgi oranının sokaktaki $ukufe teyze’den degil kimden beklenebilecegi konusunda bir daha du$unmek gerek kanısına sahip olmamdır .

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol