erkeksiz dünya

31subat
kadınların kendilerini pazarlayacak erkek olmadığı için bakımsız, pejmurde, makyajsız dolaştığı; televizyonlardan sadece "tugce ile bersu sevişiyormuş, müberra ile macide bir bar çıkışı beraber görüntülenmiş" şeklinde haberler sunacağı bir dünya olacaktır muhtemelen.
31subat
yeryüzündeki tüm icatların erkeklere ait olduğu gerçeği göz önünde bulundurulursa yerleşim birimlerinin sonsuza dek mağara olacağı aşikardır. ha belki sadece o önüne geçilemez merak duyguları kadınlara "ses dinleme aygıtları" icat ettirebilir. tabi önce kabloyu bulabilirlerse.
belkibirgunbiryerde
erkekler dünyadaki bir şeyler icad etme misyonlarını tamamladıklarından,artık bundan sonrasını kadınlar halledebileceğinden,gerçekleşmesi halinde pek bi rahat edilecek dünyadır..
isimsiz kahraman
aydemir akbaş’ın böyle bir filmi vardı, dünyaya yakın bir yıldız geçiyor ve su üzerine, kimyasal bir madde bırakıyor, buda dünya üzerindeki tüm erkeklerin erkekliğinin ölmesini sağlıyor tabi, biizm aydemir akbaş sadece içki içtiği için ve su içmediği için dünyada kuşu öten tek erkek olarak kalıyor ve olaylar gelişiyor. bu filmde aynen şöyle bir cümle kullanmıştı manav, ne patlıcanı teyze, erkeklik ölmüş, dünya üzerinde hıyarla patlıcan karaborsa olmuş.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol