bilgisayarın kendi kendine yeniden başlamasi

pofuduk yastik
her kişilikli bilgisayarın vazgeçemediği eylemlerden bir tanesi.! insan deli gibi oyun oynarken, sizin kişilikli bilgisayarınız "sen eğleniyorsun lakin ben sıkıntıdan patlıyorum birazdan da ebeninkini göreceksin kırk saat oyun oyna bi save etme" iç geçirişinin ardından hayata geçirdiği davraniş kalibidir.!
eğer bilgisayarınıza şefkatla yaklaşır, onu yalnız hissettirmezseniz bu tip şeyler yapmaz, uslu uslu durur yerinde.
independence
fanlarin cali$mamasindan da kaynaklanabilir.power supply tam sicmadan acilen onlem alinmalidir.bir diger olasilik da bilgisayarin icerisinin toz bulutu haline gelmi$ olabilecegidir.bu durumda di$aridan cihazin icerisine gelmesi gereken hava akimi kesilir, i$lemci isinir ve bios ayarlarindaki dereceye ula$inca kendi kendisini ya kapatir ya da restartlar.bunu onlemek icin kasayi acip icerisindeki tozlari temizlemek icap eder ki hava akimi eskisi gibi saglanabilsin.bu durum daha ziyade yaz aylarinda gorulur.
with all my love
basindaki insanoglunun çayinin bittigini anlar, ve bir türlü çay almak için kendisini birakamadigini gören akilli bilgisayar, kendine bile bile restart yaptirir ki açilana kadar sahibi de gitsin kendine çay koysun. algilama gücü hayli fazla ve böyle düsüncelidirler iste. evet. yaparlar öyle arada.

#837170

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol